avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate NICOLES

Activitate NICOLES

Răspuns la discuția drepturi asupra minorului
domnisoara sau doamna r.gabi...cu tot respectul nu ma fortati sa postez anumite aspecte ale relatiei mele cum ar fi ca eu ca barbat am fost cel care mi am dorit si am insistat pentru copil, chiar daca o latura a dumneavoastra feminina nu va face sa credeti asta.
imi iubesc enorm fetita, dar mancarea care trece prin stomac trebuie sa fie si aspectuasa, eu imi ajut copilul material, acum mai putin maine mai mult, eu nu vreau decat sa imi fac fosta concubina sa inteleaga ca azi mai putin, maine mai mult trebuie sa acepte ca sunt tatal fetitei.........
ea sta cu fata 24 ore x 30 zile........si nu o trage nimeni la raspundere....desi cred ca pot sa o fac......vreau sa inteleaga ca 5 minute la telefon din cand in cand trebuie sa se comporte ca un om matur si atunci cand ma duc sa o vad nu trebuie sa se comporte ca o salbatica.......
nu exista hotarare de obligare. nu exista nimic
se poate vorbi de abandon in cazul in care nu am fost casatoriti? oricum faptul ca am plecat a fost din vina ei, asta nu ca o scuza pentru mine, sunt destul de matur sa imi recunosc vina la o adica, si oricum am si martori. serviciul mi l am pierdut inca de pe vremea cand eram impreuna, deci putini banii pe care i am trimis au fost stransi de mine lucrand pe ici pe colo. nu banii sunt problema mea, daca o sa am o sa i trimit si 10 mil pe luna, o sa vina si vremea serviciului. eu nu vreau sa nu i trimit bani. inca de cand eram impreuna, s a comportat ca si cand copilul era 'bunul ei' si al familiei ei, eu nu am avut nici un cuvant de spus nici cand eram impreuna, desi va asigur ca sunt cu mult mai iesit in lume.
eu nu vreau decat sa imi tin fetita in brate, sa particip la educarea ei, sa o pot aduce sa si cunosca si cealalta jumatate a familiei, sa i arat ca exista si alta lume decat o curte la tara. stiu ca este mica, eu gandesc pe termen lung.
am mai intreabat daca este bine sau nu ca am trimis si voi trimite bani pe un card pe numele mamei. nu e bine?
inca o data va multumesc la toti
un tata mai....mamos (o fi bine?)
multumesc mult,
avand in vedere ca momentan nu am servici care este obligatia mea finaciara pe luna?
buna seara
multumesc pt raspunsuri
daca am depus banii pe un card pe numele mamei , sa inteleg ca nu este ok?
buna seara,
m am inregistrat pe site deoarece (desi am citit mai multe pareri) am in continuare mici nelamuriri.
pentru inceput cateva detalii...ma numesc Marian si am o fetita care de curand a implinit 1 anisor. nu am fost casatoriti si de la varsta de 6 luni a fetitei ne am despartit, eu am fost cel care a plecat de la casa familiei mamei, unde stateam (mentionez ca si eu am o garsoniera dar nu a vrut sa locuim in acest spatiu).motivele sunt intemeiate (cu martori) dar nu cred ca e cazul sa relatez aici, dar va asigur ca m am gandit mult pana sa ajung in situatia de a mi parasi copilul.
chiar si asa nu am crezut ca nu ajungem la intelegere in ceea ce priveste copilul.
acum stau la 200km de locatia unde se afla fata. in cele 6 luni scurse recunosc, din cauza ca am ramas fara servici nu am reusit sa trimit decat 5 milioane si sa ma duc decat o singura data cu cateva cadouri, dar nu am fost primit decat la poarta, 5 minute, fara sa i fac poze fetei........intelegeti ideea. mai rau e ca nici la telefon nu imi raspunde, iar in rarele momente cand o face sunt tratat cu ' ce vrei?'
pana acum nu am facut nici un demers pentru ca sunt constient ca mama alapteaza si ca ar fi cam greu.
avand in vedere situatia, care credeti ca sunt drepturile mele si mai ales de la ce vartsa imi pot lua si eu fetita 1-2 zile pe luna la mine. mentionez ca mi am recunoscut fetita, imi poarta numele.
va ultumesc anticipat