avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate bogdano

Activitate bogdano

Răspuns la discuția Pot ajunge la inchisoare?
asa mi-a zis k va deveni avocat?cred k este un practicant?dar si suma mi se pare destul de mare ? si nici macar nu e avocat?si atitudinea?ca pot fi sigur arestat?
cum vi se pare ca am fost astazi la barou si un "avocat" citez ("voi deveni avocat in cateva luni")mi-a explicat faptul ca pot ajunge in arest . si imi cere 700 de ron pentru a ma reprezenta la politie?va rog este ok asa ? va multumesc .
mi-ati putea spune va rog cam cat m-ar ajunge onorariul la un domn avocat pentru a ma insoti la politie sa dau declaratia ? aproximativ? va rog ? multumesc
mi-ati putea zice va rog.eu am fost la politie sa dau declaratie.dar acum 2 zile cand m-a prins unul dintre politisti mi-a zis sa merg la o doamna de la sectie pentru ca la ea vor ajunge actele.dar astazi cand am fost nu era acea doamna.(luni o pot gasi).m-ar interesa sa stiu daca pana lui as putea fi cautat acasa sau mi s-ar putea trimite o citatie in care sa fiu chemat.pentru ca nu as vrea sa afle familia.va multumesc
mi-ati putea zice va rog cat dureaza toata harababura asta cu procese etc ?
buna ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.va rog tare mult.am fost zilele trecute intr-un supermarket si bineinteles dupa ce am pus in cos ce aveam de cumparat m-am hotarat sa bag si sub geaca cateva produse de mancare in valoare de 280 ron.la casa de marcat am platit ce aveam in cos dar ce aveam sub geaca nu.m-au oprit agentii de paza m-au condus intr-o camera au chemat politia ,produsele le-au recuperat toate intacte.iar politia a inceput sa scrie declaratie.mi s-a certu si mie sa scriu,dar eram prea bulversat si nu stiam ce sa scriu asa k nu am dat nici o declaratie.ce ma sfatuiti sa fac.sa merg la politie sa dau o declaratie?ce mi se poate intampla ? se poate ajunge la inchisoare?va rog astept un raspuns cat mai urgent