:surrender:Dragi colegi pentru mine acest examen nu mai conteaza, dar as vrea sa va dau o informatie pe care am primit-o astazi de la o persoana ce are un cuvant de spus pe la INPPA, aceasta persoana mi-a transmis ca peste 80% din '' lucrari'' sunt deja corectate si daca nu am o '' pila'' sau o ''suma'' sa nu imi fac prea multe sperante.
Nu va mai strasati, nu merita sa va stricati sarbatorile pentru aceste personaje dubioase, din pacate este o batalie pierduta cu mult inainte de a fi data.
Eu nu am mai putut astepta afisarea rezultatelor asa ca astazi am acceptat un job care este peste asteptarile mele desi nu are o legatura directa cu dreptul, dar banuiesc ca este mai bine decat sa stau acasa si sa astept rezultatele la acest examen atat de hulit de unii pe buna dreptate de altfel avand in vedere ca este lipsit de transparenta si interes din partea conducerii UNBR si BB.
Nu am pretentia ca ce scriu eu aici sa fie luat in seama de prea multi dintre voi,dar va rog sa ganditi mai clar si mai concis pe viitor.
Si eu am absolvit dreptul in Romania si stiu ce presupune absolvirea unei facultati la noi, cum se desfasoara examenele cum ajung anual peste 1000 de studenti sa devina licentiati in drept. Nu vi se par cam multi?? Mie mi se par foarte multi, cati dintre noi meritam cu adevarat aceasta diploma de licenta????
Normal ca o sa jucam dupa regulile UNBR cat timp exista acest dezechilibru intre oferta si cerere, ma refer la admitere in barou, de ce nu va indreptati catre altceva daca tot sunteti asa capabili si demni de diploma voastra? De ce an de an acceptati aceleasi abuzuri din partea UNBR? De ce nu deveniti magistrati? aaa am uitat acolo nu reusim nici note de 2 sau 3 sa luam.
Ideea mea este ca UNBR stie ca sunt foarte multe nulitati printre noi si atunci taxeaza pe toata lumea, eu nu mai vreau sa fiu taxat si daca o sa promovez acest examen nu o sa practic avocatura.
Urmariti cine conduce BB, un paravan, acest domn Iordachescu, dar UNBR? Un oarecare domn Florea, domni care vin si spun ca in B sunt peste 8000 de avocati si de acum inainte acest numar de avocati trebuie tinut sub control, desi stiu ca exista foarte multi avocati care nu stiu sa rezolve o speta de la INPPA. Atunci ce hotarasc acesti domni sa faca? simplu sa faca bani, cum deja cotizatii au destule fac bani din taxele noastre de admitere si sa nu radeti numai acum in noiembrie au incasat 170.000 Euro, de unde scadem cheltuieli:
- pixuri;
- hartie;
- supraveghetori; ( care nu va ganditi ca au primit milioane)
- comisie de corectare; ( care se pare nu prea exista).
Asa ca cei care se plang ca au fost dezavantajati la acest examen, ca s-a copiat, ca a fost frauda, ca ei de fapt sunt juristi de valoare, sa isi arate altfel valoarea si sa nu mai accepte aceste abuzuri din partea UNBR.
Nu am vrut sa aduc nici un prejudiciu cu acest mesaj cuiva ( poate doar celor doi domni mentionati mai sus care sigur vor muri pe aceste posturi), va doresc multa bafta tuturor si din cand in cand sa fiti mai sinceri cu voi.
Va rog sa va ganditi si la cei care chiar au invatat pentru acest examen si nu mai aberati '' sa nu se valideze examenul'', eu unul am invatat, am sustinut examenul si nu ma intereseaza nimic altceva, poate doar rezultatul desigur, de asta nu mai dorm eu noaptea ca a copiat X sau Y.
Daca sunteti frustrati exista tratament.:((:((
In alta ordine de idei... daca nu vom primi rezultatul in acest an, eu voi face o cerere catre UNBR si voi solicita sa-mi fie returnata taxa de inscriere, poate o singura cerere o sa fie respinsa, dar 300 nu cred, asa ca am ID legis_l@yahoo.com.