sunt un om normal.cu bune si rele.sunt impreuna cu o persoana de o gramada de timp.in ultimii ani au fost o serie de probleme intre noi.nu sunt omul sa reactionez cand mi se aduc injurii sau mi se intampla ceva neplacut.incerc sa trec mai departe si sa rezolv problema in mod pasnic.anul acesta in februarie am cunoscut un barbat pe internet. parea dragut foarte intelegator,saritor. mi-am cam pierdut capul. a urmat o serie de intalniri. dupa care m-am tot gandit si am vrut sa incheiem. si a inceput calvarul. a inceput sa ma ameninte si sa ma jigneasca in toate felurile dupa care revenea spasit si-mi facea declaratii de dragoste .am uitat sa spun ca este insurat. si nu voia sa afle familia lui de aventurile care le are. la un moment dat m-am trezit acasa cu un telefon de la sotia lui (bineinteles ca n-a folosit vorbe frumoase) si el m-a cautat la servici sa-mi spuna ca i-a spus sotiei lui ca ma iubeste.acest lucru s-a intamplat la cateva luni dupa ce nu am mai vrut sa-l intalnesc.i-am promis sotiei lui ca nu o sa-i mai raspund la mesaje si telefoane. si am incercat dar fara prea mult folos deoarece ma suna zilnic si nu ma lasa in pace. am schimbat intr-un final nr. de telefon. in zadar deoarece imi trimite mesaje pe internet unele cu amenintari altele ca ma lasa in pace.urmatorul lucru care l-a facut a fost sa-l caute pe prietenul meu sa-i spuna despre asa zisa noastra relatie. si i-a zis.ii trimite mesaje lui si prietenilor mei ca sa afle toata lumea ce fel de om sunt eu.bineinteles cu multe minciuni scornite de el .ma urmareste cu masina pe strada. zice ca face pe politistul. de fapt imi urmareste toata familia si pe prieteni mai nou.nu i-am raspuns la mesaje gandindu-ma ca asa ma lasa in pace. citesc cazuri similare si vad ca politia nu face mai nimic in caz in care il reclam. cu alte cuvinte mi-as omora timpul degeaba daca m-as duce sa depun o plingere impotriva lui. daca l-as da in judecata as rezolva ceva.nu vreau decat sa ma lase in pace ,sa-si vada de viata lui. ar fi vreo posibilitate
?