avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate Relu2010

Activitate Relu2010

Răspuns la discuția Contract de Prestatie Artistica
Bun, inteleg ca pot fii si PFA si PF...dar care este diferenta intre ele?
Din cate stiu pt a functiona ca PF trebuie sa prezint ca si document valabil "certificatul de atestare" insa eu nu am asa ceva...am momentan o diploma de licenta in management..
Am citit pe net ca ar trebuii sa ma prezint la registrul comertului si acolo primesc toate detaliile referitoare la documente necesare.
Deasemenea am citit ca pot face o Intreprindere individuala(este acelas lucru cu PF-ul) si pot avea cati angajati doresc..
Referitor la contract si la clauzele principale ce as dorii sa stea la baza acestuia si anume: exclusivitate din partea artistului si recuperearea investititi in caz de "reziliere a colaborarii dintre noi" cum pot proceda? contractul ce l-am putut vizualiza din link-ul atasat are mai multe clauze,printre acestea pot insera si altele si cine anume este autorizat sa faca asta ?
Am vazut si varianta unui contract de imprumut persoana fizica...si varianta data de dvs: Contract de management şi impresariat artistic .
Oferiti-mi va rog un sfat...cu ce sa incep,cum sa procedez mai departe CORECT pentru a duce la bun sfarsit tot procesul acesta.
Va multumesc anticipat!
ok, multumesc!
si pentru asta eu trebuie sa fiu PFA, sau pot incheia si un astfel de contract ca persoana fizica?
Pe mine ma intereseaza urmatorul lucru:
avand in vedere ca eu personal am sa investesc anumite sume de bani in dezvoltarea acestui artist si bineinteles daca lucrurile vor merge asa cum imi planuiesc ma intereseaza daca exista la baza legala un contract care sa fie semnat de ambele parti si anume artistul si eu ca manager/impresar de unde sa rezulte faptul ca acest artist atata timp cat este in colaborare cu mine sa nu poata colabora si cu alte persoane fara acordul meu(aici este vb despre explusivitate) pe langa asta ,tot la baza legala cum exista posibilitatea ca in acel contract sa fie stipulat si faptul ca banii investiti si nerecuperati sa imi revina eventual in procent din ceea ce se castiga pana la stingerea datoriei sau mai mult de atat, in cazul "rezilierii" acestei colaborari din "n" motive sa existe posibilitatea ca eu sa imi recuperez suma investita chiar daca nu mai suntem in colaborare.
se poate face acest document si la notar?
sper ca de aceasta data am reusit sa ma fac inteles, si repet ma intereseaza foarte mult sa primesc un raspuns care sa imi foloseasca pt ca am apelat aici fiind convins de promptitudinea si profesionalismul dvs.
multumesc

Buna seara! As dorii sa stiu si eu cum pot incheia un contract cu un artist, prin care sa am puterea sa decid ABSOLUT tot ce se intampla cu artistul respectiv. Ce functie/statut trebuie sa am eu ca sa pot incheia acest contract, si cum se procedeaza. (eu sunt student)

Multumesc!