avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate Morax

Activitate Morax

Buna ziua! Fac apel la experienta dvs avand in vedere situatia cu care ma confrunt pentru prima data! In octombrie 2010 am fost lovit in timp ce stationam la un semafor de catre un alt conducator auto.Nu s-a pus problema vinovatiei,dnul si-a recunoscut culpa si am incheiat la serviciul daune constatarea amiabila si s-a deschis dosarul. Am apelat la service-ul dealerului,s-au comandat piesele am fost de vreo 3 ori la o reevaluare a daunei impreuna cu INSUL de la asigurari.Din octombrie anul 2010 si pana in momentul de fata,piesele au venit,iar eu astept acceptul celor de la asigurari(paguba este de 16.000 ron-iar la pagube peste 8.000 ron cei de la filiala locala se spala pe maine si spun ca acceptul trebuie sa vina de la bucuresti,iar ei nu stiu nimic). Intrebarile mele sunt ce pot sa fac in situatia de fata?...cu ce sa incep?ce sesizari sa fac?Am ezitat sa merg pe sfatul cunoscutilor si vreau sa urmez o cale legala si corecta(daca se poate) avand in vedere ca astept de 3 luni si nici macar nu mi se spune nimic!Singurul lucru care l-am facut a fost o sesizare prin mail la agentia principala din bucuresti in care am cerut lamuriri-bineinteles fara raspuns!
Va multumesc!