avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum Activitate malita

Activitate malita

Răspuns la discuția calomnie
Dansa a tras de pe internet o rezolutie din directorul oficiului registrului comertului in care este reziliat autorizatia mea. Nefiind instiintat legal de registru comertului eu am aflat destul de tarziu aceasat reziliera si am lucrat incontiunare. Dar imediat am sunat
referentul care m-a sfatuit sa ma duc la finante / voi fi amendat, voi primi o impunere de plata pe aceea perioada cit am lucrat pe autorizatie dupa rezilierea acestuia/unde sa rezolv toate astea. Am sa re inregistrez aceasta autorizatie tot pe aceeasi nume. Functionez din 2005 si am o gramada de contracte. Niciodata nu am avut nici o abatere cu autorizatia, nici reclamatie.
Discuție calomnie
Sunt P.F. aut. mi-sa radiat firma din oficiu de la camera de comert fara sa fiu instiintat. Saptamina trecuta a iesot la iveala si directoarea de la colegiul farmacistilor din arad a trimis un mail catre toate farmaciile din judetul arad, cluj, bihor , cum ca firma mea este a firma sarlatana. Avand in vedere ca in numele firmei mele este P.F. Aut. __si numele prenumele meu, eu consider calomnie si insulta aceasta manifestare a doanmei directoare . Ea neavand niciun fel de atribut sa degradeze firma si numele meu in calitate de director al unei asociatii. Trebuia sa anunte organele abilitare sa faca plangere la politie.. stiu eu unde.. dar nici intr-un caz sa trimita astfel de mailuri. Ce ma sfatiuti, cum sa procedez, unde sa ma adresez?

cu stima Malita E.