avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate icles

Activitate icles

Răspuns la discuția autorizatie constructie
Nu inteleg ce este cu acea a II a cerere? Unde o fac si cand si de ce? Eu am inteles ca acum trebuie sa fac sesizare la consiliul judetean si prefectura.
De dosar sa ocupat firma de arhitectura, dar cum a fost primit cred ca a fost ok. Stiu ca este un termen de 5 zile daca nu ai toate actele sa ti-l returneze, iar acel termen a trecut de mult.
Am 2 certificate de urbanism eliberate de primarie in care scrie ca am retragere 3,5 metri pe care am si respectat-o, iar drumul respectiv este un De (drum de exploatare) care este asfaltat, este un drum comunal.
Buna seara! Am depus pe data de 06.10.2010 la primaria Cornetu dosarul pentru obtinerea autorizatiei de constructie a unei case. Primarul nu vrea sa o elibereze pentru ca strada la care am deschidere nu are 11 metri, eu respectand urbanismul, iar vecinul de vis-a-vis nu. Unde trebuie sa ma adresez mai departe pentru ca termenul legal sa depasit de mult. Unde gasesc un model de reclamatie pentru consiliul judetean si prefectura si ce legi sa enumar ca au fost incalcate? Va multumesc!