Motivul revocarii donatiei nu poate fi decat faptul ca nu am investit financiar in acel imobil, acest lucru din cauza surorii mamei mele care locuieste acolo impreuna cu sotul ei si care nu ne-a permis de atatia ani sa platim vreo factura sau sa renovam casa, altul eu nu il vad.... pentru ca bunicul a fost mereu in atentia noastra. La urmatoarea infatisare se vor vedea motivele revocarii donatiei din partea bunicului. Noi nu am avut avocat, deoarece nu ne putem permite. Va multumesc.
Buna ziua! Va pun aceasta intrebare, deoarece bunicul meu a cerut in instanta, la a2a infatisare revocarea donatiei pe care a facuto acum 13 ani, mamei si matusii mele, aceasta din urma beneficiind de la inceput de imobil si de celelalte bunuri, in timp ce mama mea nu a fost primita de catre sora aceasta in imobil in acesti ani, pentru imbunatatire si plata facturilor. Deasemenea mentionez ca aceasta proprietate a fost cumparata cu ajutorul financiar atat din partea mamei mele cat si altui frate fara ca acest lucru sa fie mentionat in vreun act. La urmatoarea infatisare ii voi fi martor in proces mamei mele. Tatal mamei mele, a luat aceasta hotarire in urma insistentelor negative aduse de catre matusa mea ( cealalta pers trecuta in actul de donatie), pentru a putea obtine ea toata casa atata timp cat donatorul mai traieste. Din cate stiu, revocarea donatiei se poate face din 2 motive: ingratitudinea donatorului, neingrijirea imobilului si altele care nu se regasesc in situatia noastra. Eu si mama mea, ne-am facut datoria fata de bunici, ajutandu-i atat cat am putut si noi din pct de vedere financiar, dar de casa din actul de donatie nu ne-a fost permis nici sa intram in curte de catre sora si sotul acesteia. Acest proces cum v-am mai spus a inceput din cauza sorei mamei mele, care l-a convins pe bunic sa ajungem al tribunal, ca mai tarziu ea sa poata obtine toata casa. Eu sper ca m-am facut inteleasa cat de cat in aceste randuri si va rog frumos sa imi dati un sfat si un raspuns care sa ne ajute cu bine in solutionarea acestei probleme, va multumesc!