avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate ana elena mocanu

Activitate ana elena mocanu

Buna ziua, sunt casatorita de 5 ani in Ploiesti, 5 ani care nu pot sa zic ca au fost prea usori, avem si un baietel impreuna de 2 anisori si un apartament cumparat impreuna. viata alaturi de sotul meu e un cosmar, asa a fost decand ne-am luat dar tot am sperat ca o sa fie bine, dar binele a uitat sa mai apara, e din ce in ce mai greu au inceput si batai, jignisi si urlete iar eu nu vreau ca copilul meu sa planga si sa tipe de fiecare data cand tatasau da in mine. Unii zic ca sufra pentru copil dar nu e asa mai rau are copilul de suferit daca parintii nu se inteleg, si de aceea vreau sa divortez si vreau ca copilasul sa ramana la mine, cu toate ca el ma ameninta ca imi va lua copilul daca divortez,acest lucru nu vreau sa se intample as renunta la orice pentru puiutul meu si la apatrtament daca o sa fie nevoie. in plus el nici nu a vrut copilasul care il avem dar nu prea am dovezi, partea proasta e ca el e un don juan in fata tuturor iar eu sunt oaia neagra caci imi dau drumu la gura sa-mi apar si sa-mi protejez familia, el in schimb lasa familia pe ultimul loc si intai ajuta pe ceilalti si apoi pe noi daca mai are timp si pentru noi.
Tot ceea ce vreau e sa ma despart de cosmarul asta de viata si sa-mi fac una noua numai amea si abaiatului meu chiar daca o sa fie mai greu.
As dori sa ma sfatuiti cum sa fac sa se termine mai repede, si cam cat m-ar costa.