Societatea pe care o conduc a depus documentatia privind preselectia la licitatia masa lemnoasa pe picior organizata in data de 16.12.2010, iar preselectia in data de 10.12.2010. Anuntul privind licitatia a fost facut pe data de 16.11.2010.
Mi sa raspuns la preselectie printr-o adresa de la DS TELEORMAN ca nu am fost admis la licitatie conf.art.13,alin.2 litc din Regulamentul privind vanzarea masei lemnoase .Societatea participanta avea la data preselectiei o factura restanta in cuantum de 9193,94 lei ,c/v factura fiscala reprezentand transport muncitori dintr-un contract prestari sevicii de impaduriri, dar nu avea nici o datorie restanta pentru masa lemnoasa achizitionata de la RNP-pentru licitatiile organizate de acesta . mentionez ca RNP-la data preselectiei avea o datorie catre societate de 77.000lei.Conform legilor existente la data preselectiei - privind Regulamentul de vanzare a masei lemnoase de catre detinatorii de fond forestier propietate publica ,catre agentii economici HG nr.85/29.01.2004 si HG 1174/2006privind modificarea si completatrea regulamentului de vanzare a masei lemnoase, la art. art.12 pct.8 lit.h- ofertantul poate fi respins daca: ,, documentele care atesta ca operatorul economic nu are datoriipentru masa lemnoasa achizitionata de la ROMSILVA,pentru licitatiile organizate de aceasta. ,, Asadar datoria societatii era cu totul alta decat masa lemnoasa licitata.
Am depus o contestatie in termen privind respingerea la preselectiecatre DS TELEORMAN,solicitand sa fiu admis pe motiv ca nuam doatorii restante fata de RNP conform legilor in viguare. Aceasta mi s-a respins ca nefondata.
Ulterior raspunsului lor am depus o contestatie la TRIBUNAL Sectia contencios -administrativ si teansmitand-o si DS TELEORMAN, cerand sa amane licitatia pana la solutionarea contestaiei in instatnta. Acestia au continuat si au organizat licitatia. Ce pot face mai departe?