avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters182270

Activitate ContSters182270

marty_cs a scris:

Ma gandesc ca daca stim bine materia veche putem invata repede modificarile.Ganditi-va ca nu va fi practica cu modificarile , ceea ce e bine.l Legat de credinta draga Python , cunosti vreun exorcist bun ?:P
şi tu îl cunoşti, e cel mai bun: Iisus Hristos, Dumnezeul nostru.
neaţa, gagicile. prea multe miorlăieli de la nişte fete atât de puternice! mame care mi se pare extraordinar cum reuşesc să şi înveţe luni şi chiar ani pentru realizarea unui vis. de câte ori în viaţă aţi trăit cu certitudini? decât să aşteptăm siguranţa, mai bine sperăm, avem credinţă şi muncim. vă pup.
ăsta e un concurs pentru care ai nevoie de cel puţin 6 luni de muncă susţinută, nu lălăială.
rexone a scris:

python-k9 pe unde mai esti? de obicei activai din plin! probabil ca ai multa treaba....
eu, de exemplu, azi am facut o activitate "intelectuala" niste ore....am stat la cozi la barou sa-mi platesc dari si sa-mi fac "card" pe 2011! (pe vremea mea se numea "legitimatie":D)
si de luni incoace o tin in activitati "intelectuale": cozi la arhive, registraturi, barou, ...:D
nici eu nu mai am timp. azi am stat şi eu la nişte cozi... tu am văzut că ai reuşit să te apuci puternic de treabă. nu prea am cu ce să contribui deocamdată la discuţii, poate mai încolo, cu mult drag.
la mulţi ani şi să se facă mare sănătoasă şi fericită! cum vi se pare ideea lui medex de dincolo? eu cred că ar fi o interactivitate folositoare, cu condiţia să participe mulţi forumişti de calitate, ca voi.
la mulţi ani vă urez şi eu dragilor dintr-un mcdonalds, unde îmi iau prânzul nesănătos cam a o suta oară anul asta, dar sigur ultima. deh, asta e răul cel mai mic în comparaţie cu ţigările, cafeaua, nesomnul, stresul etc. pe care le-am suportat anul asta. vă doresc tot binele din lume şi să vă dea Dumnezeu tot ce vă doriţi! felicitări pentru efortul depus şi pentru tăria de a continua!
blacky78 a scris:

mie imi da cu rest la bilant:rofl:

nu am citit mai nimic pentru examen:((#-o, doar niste RIL-uri si niste practica....printre desenele lui TIMI.

mi-este foarte greu sa ma mobilizez...a fost mai usor sa invat cand era Timi mica, adica acum 1 an....acum e infernal de obositoare...vorbeste intruna, nu vrea sa se joace sau sa se uite la desene singura...nici mancare nu pot sa fac...ca vine ea si vrea ceva...
cu copiii, să le dea Dumnezeu sănătate şi numai bine!, e din ce în ce mai greu pe măsură ce cresc din punctul de vedere al studiului nostru, cel puţin în intervalul 0-3 ani.
bună dimineaţa, dragilor şi cele mai calde urări de sănătate, putere de munca, linişte, prosperitate şi fericire! aţi început bilanţurile, analizele, planurile? la voi cum merg? că la mine e una dintre cele mai grele treburi.
mai e de tras, dar o să fie bine.
bună dimineaţa! la mulţi ani fetiţei, daxia! nurki, la mine problema cu somnul începe să se rezolve cu mai puţină cafea şi cu ceai de tei seara. azi-noapte am dormit aproape 8 ore, ceea ce e super.