avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate paula40

Activitate paula40

Sunt angajata la o firma din septembrie anul trecut pe post de sef de laborator. Dupa un an in care am echipat laboratorul si l-am facut functional, directorul de productie, in subordinea caruia este laboratorul, a ajuns la concluzia ca sunt o persoana incomoda si nu mai vrea sa ma vada, drept pentru care ma obliga sa lucrez numai schimbul doi si trei asteptand sa fiu nemultumita si sa-mi dau demisia. Eu inca mai lucrez asa pentru ca am nevoie de un loc de munca dar nu stiu cat mai pot rezista dpdv fizic. As vrea sa stiu cum se poate incheia aceasta situatie, care este temeiul legal pentru un astfel de abuz.
Sunt inginera, am 41 ani, sunt divortata de 6 ani si am in intretinere un copil de 17 ani. Am fost angajata intr-un loc de munca timp de 22 ani. De acolo am beneficiat de ajutor de somaj; perioada de somaj inca nu s-a terminat, expira in ianuarie 2011. In septembrie m-am angajat la o firma in care domneste haosul iar directorul ameninta ca o sa ma dea afara. Vreau sa-mi spuneti pe ce perioada nu are voie sa ma dea afara si daca ma da afara, mai beneficiez de ajutor de somaj?