avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Activitate karmen64

Activitate karmen64

Răspuns la discuția daune asigurari
am facut reclamatie si la consiliul superior al magistraturi si am primit un raspuns ambiguu intr-un cuvint judecatorii au piinea si cutitul taie si spinzura
scuze supraveghere
revin din nou si rog daca cineva s-a confruntat cu o asa situatie intr-un proces de daune macar sa imidea ceva sfaturi ce as putea sa fac ? UNDE SI LA CE FORURI SA MA MAI ADRESEZ SA IMI GASESC DREPTATEA?deci procesul s-a terminat inculpatul era un puscarias care deabea iesise din puscarie si avea si coada de vreo 4 ani si pt omor din culpa si vatamare corporala grava a primit 5 ani supravechere
va multumesc ca mi-ati raspuns sunt dezamagita complect de justitia din tara asta si am ajuns sa cred ca nu exista dreptate totul se vinde si se cumpara la apel acum mi s-a diminuat sumele ale mele si ale copiilor enorm mai avea nitel si le taiau de tot iar pt doamna judecatoareBURNEL OANA si presedintaCIPARIU MONICA CLAUDIA nu le dores acum in prag de sarbatori deit sa treaca si ele prin ce trec eu si copii mei dupa 30 de ani de casatorie sa vina un nenorocit sa iti striveasca barbatu si odata cu ele visele sperantele sa ramii in haos si suferinta sisa ii dea si ei cineva 50 000 de lei CA eu sunt bulversata si ma intreb cum lu ala viu ii dai 100 000 de mii de euro si lu ala mort ii dai 12 000 mii de euro ? Atit valora viata barbatului meu?poate inca 30 de ani de casatorie?ca urma sa fie de 3 ori socru si bunic si ....si... toate astea fac 50 000 de lei
Discuție daune asigurari
ma intereseaza daca din toti avocatii care citesc aceste rinduri a avut cineva proces pt daune soldate cu deces
1 cit a reusit sa obtina daune in intanta?
2 daca se bazeaza ?....pt ca eu sunt sigura ca firmele de asigurari si instantele sunt mina in mina deci coruptia exista si aici
ca o complectare sotul a decedat in accident de masina acum 4 ani si de atunci ma lupt u justitia din rominia a venit un nenorocit de pe contrasens in prima faza am obtinut 70 de mii de euro la apel mi-a dat vreo 12 mii de euro si nu pot inca sa imi revin dupa asa un soc pt ca masina noastra a fost condusa de o alta persoana care a ramas cu probleme in urma accidentului si la acea persoana la apel i s-a lasat suma initiala de 100 de mii de euro pe ind la mine pt decesul sotului meu s-a taiat cit s-a putut si sunt ....bulversata nu mai inteleg nimic:((#-oX-(