Multumesc, intradevar ea nu mai locuieste aici de mai mult de 1 an pt ca ea a fost cea care a plecat pt altul. Ce i se poate intampla in situatia in care merg la judecatorie si depun plangere impotriva ei?Apartamentul a fst dobandit inaintea casatoriei si a fost jumatate pe numele meu si jum pe numele ei de fata. O alta problema este ca dupa casatorie am infntat o firma, fiind asociati, si dupa achizionarea unei masini in leasing am deschis un proces impotriva firmei de leasing pt nerespectarea conditiilor din contract pt a ne recupera banii dati in avans. Eu i-am propus acestei fiinte, fosta, sa iese de pe firma pt ca ea oricum nu e implicata deca cu numele si nu are pretentii la nimic, si sa mergem la notar sa facm un contract prin care ma oblig sa ii dau jum din bani in cazul in care procesul cu easing-ul este castiga. Ce credeti Nu vrea, ba mai mult nu e de acord sa ies nici eu. Am uitat a specific faptul ca eu m-am recasatorit si va dati seama de discuiile de acasa. Oameni buni, exista vreo metoda legala prin care eu sa pot scapa definitiv de aceea persoana? Va rog din suflet ajutati-ma pt ca efctiv sunt disperat. Multumesc
Buna seara,
Acum 1 an am divortat, iar in hotararea de divort care e definitiva si irevocabila s-a precizat ca fosta sotie trebuie sa revina la numele de fata. In urma casatoriei si a divortului totodata a trebuit sa ii dau banii pe jumatate de apartament, fara a mai face partajul ci prin comun acord. Tin sa mentionez ca si in acel contract de iesire din diviziune pt apartament notarul a specificat ca fosta se obliga in termen de 2 saptamani sa isi schimbe atat numele meu cat si domiciliu care este pe acest apartament pt care eu deja i-am dat banii. A trecut destul timp de atunci, aprox 6 luni, iar ea nu vrea sa renunte nici la domiciliu si nici la num, practic refuza sa isi schimbe buletinul. Vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa oblig aceasta fiinta sa renunte ? Chiar nu se poate sa o oblig sa isi schimbe buletinul? Va rog din suflet dati-mi un sfat. Va multumesc anticipat.!!!