avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate cvlad

Activitate cvlad

Răspuns la discuția Situatie deosebita
Da am incercat sa am o discutie dar se pare ca a parasit tara. La plecare mi-a trimis un sms (de pe telefonul personal cu abonament) prin care spunea ca si-a luat lucrurile de la mine din casa. Poate fi folosit ca si proba?
Va multumesc tuturor. Exista un model pentru a o redacta?
Imi spuneti va rog unde e mai indicat sa fac plangerea la la politie sau la parchet? Va multumesc
Am incercat sa iau legatura cu familia care mi-a spus ca ea a plecat din tara. Ce pot sa fac acum?
Si trebuie dovedit cu mutatie in buletin ca am stat impreuna sau pot fi intrebate persoane care stiu asta?
Multumesc tuturor. Intrucat stam in judete diferite unde trebuie sa fac plangerea?
Am incercat sa o sun dar isi tine telefoanele inchise, sau si le inchide imediat ce imi vede numarul. Nu s-a intamplat nimic, sau asa stiu eu. Am fost plecati la parinti fiecare de Craciun (de comun acord), chiar am condus-o la plecare si azi am aflat surpriza...
Multumesc. Si nici in ceea ce priveste banii am vreo sansa?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. De catva timp prietena mea s-a mutat la mine, bineinteles i-am dat cheia de la apartament. Azi am primit un sms prin care imi spunea ca si-a luat lucrurile si a plecat. Dar din casa a disparut si o suma de bani si lucrurile cumparate de mine pt care am bonuri. Ce pot sa fac? Multumesc