multumesc pentru sfat,tie ti-e usor sa vorbesti,,ca nu esti in pielea mea,mie mi-e frica,l-am starnit....ma uit pe vizor si il vad cand coboara la et3,cand urca la 4,cand nu-l mai vad...cred ca intra in casa...oricum multumesc.....
nu am plangere,azi a fost prima oara cand am vb cu politia despre el si asta sp-0a intamplat aici,in bloc,nu am ajuns la sectie.si ce spui sa vb frumos cu el?k nu e chip de asa ceva,mai devreme m-am uitat pe vizor si el era pe scara,nus ce facea acolo,probabil asteapta sa ies afara,sau nus ce sa cred.oricum,mi-e frica si sa ies din casa....deci nu cred k se poate vorbi normal cu un nebun.
buna ziua,am o problema cu vecinu de deasupra.eu stau la 3,el la 4...asta nu se face,chiar be nebun,asta mi-a zis toti cu care am vb din scara dar si cu politaii care io-am chemat,cica e un client vechi de-al lor.m-am dus azi frumos la usa sa-i vb frumos si sa-l rog sa nu mai arunce pe geam toate mizeriile,par,mancare.pietre...etc,cel putin par....parca se tunde in fiecare zi,si bineinteles ca nu mia deschis.nici nu ajung bine in casa k mi-a si batut in usa,i-am deschis,proasta alegere,si el m-a intrebat foarte suparat ca de ce ii bat in usa si l-am intrebat ca de ce arunca tot felu de mizerii pe hainele mele.si nj-am mai reusit sa-i mai zikc altceva ca s-a inpins in ujsa si jmoroc ca am reusit,nu din prima,sa incui usa,ca altfel cred ca ma punea la pamant(eu 1,60m el 2 metri).a continuat sa se impinga in usa,sa dea cu picioru,pleca sus,vene jos,mjia smuls firele de cablu si internet,intr-un final am reusit si am sunat la politie....a venit politia,i-am povestit,am mers la el la usa,bineinteles ca nu a deschis,nebunu a a uzit ca eu vb din casa cu politia si ca i-am sunat si l-am auzit injurand pe ho,l si zicea ceva de politie,in fine,n-a dechis la usa...si ce credeti...politia cica il cunoaste pe vecinu,k e nebun de meserie,k eu is vinovata k m-am dus si i-am batut la usa,k eu is vinovata k mi-am intins rufele ahara,k conform nus'cui legi nu am voie sa am balcon,de fapt haine intinse afara si nici el nu are voie sa arunce afara mizerii da sa stiu ca si eu is vinovata pt k vecinu poate a considerat un deranj faptu k iam batut in usa...acu stau inchisa in casa si nu pot iesi afara de frica sa nu imi iasa in cale pe scara sau pe afara.si cica daca se mai intampla sa vina la mine la usa sa sun la politie si ei vin si nus ce-i mai fac,acu cica sau dus la sectie sa-i faca proces verbal.ce sa fac?ca nebunu ma tine in ritmu asta cu aruncatu pe hainele mele de ast;toamna de cand s-a mutat.acu barbate;miu i-a zis la politai ca daca ei nu pot sa revolve altfel decat prin amenda si proces vrebal,atunci intra el peste vecinu si ii ia gatu....si politistul a zis:da domnule,fa asta,da sa nu te vada nimeni,k noi nu avem ce sa-i facem k este nebun.......#-o ce-i de facu?sefu de bloc mi-a ziks ca daca ar fi in locu meu ar intra peste el si i-ar lua gatu pt ca isi bate joc de munca mea,consuma apa,detergent...etc.ce sa fac?