avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate andreyanis

Activitate andreyanis

Răspuns la discuția Teapa okazii
UN alt ''tzepuit'' :(
In urma cu 4 zile am vandut pe acest site okazii, telefonul proprietate personala din cluj, catre un utilizator din constanta . Acesta m-a contactat, am stabilit pretul 850 lei urmand ca plata sa fie facuta prin transfer bancar din cotul lui in contul meu. A urmat schimbu de date intre noi pentru curierat. Mi-a dat adresa lui, eu am pus coletul cu telefonul la curier, el mi-a confirmat viramentul bancar printr-un "printscreen". Stiind ca acesta dureaza 24 de ore pana la intrarea banilor in contul meu, coletul a ajuns la destinatie in constanta, dar bani nu au ajuns inca in cont.
a 3 zi tot imi promitea ca se duce la banca sa rezolve sa vada ce se intampla ...
Am fost si eu la banca si din pacate nu s-a facut nici un transfer. Acasa mi-am dat seama ca dovada cu "printscreen" a fost editata cu date false ...
Azi l-am sunat dinou si imi spune ca e la munte cu prieteni si nu are timp sa mearga la banca, ca urmare ca isi bate joc de mine, are telefonul, eu nu am bani.
Ce pot sa fac si cui sa ma adresez, carui oficiu de politie sau parchetului, si din ce localitate, a mea, cluj, sau constanta, acolo unde a ridicat acest baiat coletul .
Va multumesc.