Buna ziua.Numele meu este Mariana,sunt al doilea copil al familiei.Mama a murit acum 1 luna si familia vrea sa faca succesiunea.Noi suntem 4 frati.3 fete si un baiat.Primii 3 suntem casatoriti ,fiecare la casa lor,avem copii,iar baiatului i sa cumparat casa acum 2 ani.Al 4-lea copil(Liliana) este o drogata,care a umblat de la varsta de 18 ani prin strainatate,iar anul trecut a adus pe lume o fetita pe care bineinteles a abandonat-o la mama,bine inetles este faptul ca ea fiind drogata avea nevoie de bani si de unde....de la mama a furat o gramada de acolo..bani,aur.de toate...Deoarece mama a murit....nu mai are cine sa aibe grija de copil.Fratele meu a zis ca iea el fata si vrea sa o infieze,acum tata ce a zis.....daca iet tu fata sa o cresti....eu iti dau casa parinteasca ,dar o trecem pe numele fetei(asta asa ca sa il" ajute" ca poate nu are cu ce sa o creasca).Am uitat sa va spun ca fartele meu a primit la nunta o alta casa in Popesti Leordeni(ap cu 3 camere) .Acum am si eu cateva intrebari:
1 Fratele meu mai are dreptul la ceva din casa parinteasca?
2 Se poate face succesiunea daca eu nu sunt de acord cu ce vor sa faca?
MULTUMESC.