Datoriile sunt de la persoane fizice prin contract de vanzare cumparare si contract de rate. Bunul achizitionat a fost vandut,iar banii cheltuiti impreuna. Mentionez ca bunul a fost cumparat doar pe numele meu. Alta datorie a fo facuta la PROVIDENT tot pe numele meu. Am facturi abonamente telefonie mobila, facute in perioada casniciei, tot pe numele meu.
Buna..Apelez si eu la aceasta solutie pentru a primii sfaturi de la oameni in masura sa le dea...Dupa o casnicie de 2 ani de zile, sotia mea a decis ca e mai bine sa ne despartim si a plecat in bratele altui barbat fara a sta in prealabil la o discutie cu mine sa cadem de comun acord cu despartirea noastra...Din cauza durerii, ce o am in suflet, probabil nu ma voi putea exprima asa cum vreau, dar sper sa fiu inteles...Pe parcursul casniciei noastre, am acumulat foarte multe datorii...Partea grea este ca toate sunt pe numele meu desii le-am facut alaturi de ea...Datoriile ajung in jurul sumei de 14.000 de euro si mi-ar fi greu sa raman cu ele avand un salariu net de 570 RON ...Tot in timpul mariajului, am luat o hotarare, impreuna cu sotia, de a ajuta o persoana cu handicap. Am donat un rinichi...Acuma am fost parasit pentru altul, iar scuza ei este ca avea nevoie de putin timp de gandire intr-un mediu strain sa fie cat mai limpede..Evident ca nu ii pot acorda o a doua sansa, indiferent cat de mult o iubesc, pentru ca a preferat sa faca sarbatorile in bratele altuia...Nu vreau sfaturi psihologice deoarece parintii ma sustin in toata suferinta mea, dar am nevoie de sfaturi cat mai concrete in legatura cu problema financiara cu care ma lasat singur pe cap...Ce pot face sa imi usurez situatia ??? Exista variante pe cale juridica sa o fac sa plateasca si ea desii toate sunt pe numele meu ??? Repet: " Toate datoriile au fost facute in perioada mariajului"...Sper intr-un raspuns cat mai pozitiv.
Un An Nou Fericit Va Doresc !!!