avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela Rafaela

Activitate Gabriela Rafaela

BUna ziua !!!

Va multumesc mult de tot pentru raspuns!
Vreau sa revin cu niste precizari.
EL vine aici si se trece la Crestinism, apoi oficiem casatoria civila si religioasa. NU am de gand eu sa trec la islam si nici nu s-a pus problema niciodata, de la inceput el a zis ca trece la crestinism. Insa, noi nu vom locui in romania deoarece amandoi lucram pentru o companie internationala si vrem sa ne stabilim cu lucrul in Pakistan sau in SUA (green card vom avea prin intermediul fratelui sau). Pentru faptul ca nu vom sta in Romania, pe mine ma interesa daca putem oficia aici casatoria si apoi sa fie recunoscuta si in Islam. Sau sa stiu ca acolo ne putem casatori inca o dat;a, doar civil... :)
Din pacate, cei de la consulat mmi-au spus sa revin cu un email...la care nu mi-au raspuns de o luna...de aceea m=-am bucurat mult cand am gasit acest forum! Este o problema f arzatoare pt mine, deoarece pt mine conteaza f mult casatoria religioasa crestin-ortodoxa.
Va multumesc mult de tot !!!
Buna ziua!
Prietenul meu este din Pakistan si as dori sa stiu daca oficiem casatoria aici, in romania, la primarie, este recunoscuta in Pakistan sau in SUA unde are pe fratele lui?
Si mai am o intrebare: pot sa ma casatoresc aici doar religios crestin cu el si apoi sa ne casatorim civil in pakistan sau in SUA?
Astept raspuns....
Va multumesc!