avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters183887

Activitate ContSters183887

Răspuns la discuția discutie messenger si mail
Pai nu a dezvaluit mai nimic, dar i-am zis ca se poate sa aiba hiv (chiar daca nu stiam daca are sau nu si nici el nu stia daca are sau nu, s-a speriat omul oricum) i-am spus ca fac un sondaj si ca am nevoie de un raspuns la niste intrebari. De asta ma gandeam ca am facut ceva de care ma poate acuza. Probabil ca dupa si-a dat seama cu cine vorbeste, nici in cazul asta nu are de ce sa ma acuze nu?
Multumesc
Răspuns la discuția discutie messenger si mail
Mai astept si alte pareri, poate si din partea celor care lucrareaza in domeniul juridic. Multumesc pt raspunsul dvs
Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri.
Am purtat o discutie sub un id nou, dandu-ma anonim pe mess si pe mail cu o persoana, dorind sa aflu anumite detalii despre legaturile lui anterioare cu diverse persoane, eu vrand sa fac legatura daca e posibil sa aiba sau nu vreo boala,
I-am precizat si ca stiu anumite legaturi pe care le-a avut in trecut si ca e posibil sa fie infectat si ca persoana cu care a avut o legatura se teme sa nu fi luat ceva.
Initial si-a dat seama despre cine este vorba, dar nu si-a dat seama cu cine vorbeste, crede ca intr-adevar era altcineva cu id-ul acela.
Vreau sa stiu daca imi poate face ceva, plangere de exemplu si daca eu am facut ceva ilegal. Pot avea ceva probleme? M-am gandit ca ip-ul oricum se poate afla din mailuri scrise, insa ma intereseaza daca pot avea probleme.
Multumesc