am un loc de parcare platit la adp s6, pe iuliu maniu. aproape in fiecare seara este ocupat. daca sun la politia comunitara vin 2 angajati de acolo care imi spun ca nu prea au ce face, ca amenda este de 1500 lei,( eu nu tin sa ii fac rau celui care imi ocupa locul de parcare asa ca ii rog sa ii dea macar o somatie, as prefera sa imi elibereze locul de parcare), ca nu exista serviciu de ridicat masini dupa ora 18.00...asa ca am renuntat sa mai chem politia comunitara. in aceasta seara am gasit locul ocupat, din nou. si am parcat si eu masina mea perpendicular pe masina care imi ocupa locul de parcare. se poate spune ca am blocat-o. si cu cine credeti ca m-am trezit la usa? cu politia de la UDRISTE!!!! soferul care mi-a blocat masina este din Slobozia si m-a amenintat ca daca ii faceam asta in Slobozia imi gaseam masina rupta in doua. iar "stimatul" politist l-a inteles pe soferul din Slobozia care i-a spus ca nu stia ca este loc platit la adp (desi este un semn vertical mare pus de adp cu - locuri platite adp-) si mi-a spus mie ca eram pasibila de amenda si ca putea sa imi ridice masina pt ca i-am blocat masina celui din slobozia! puteam sa primesc amenda pentru asta? multumesc