avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate jackdaniels

Activitate jackdaniels

Răspuns la discuția Evitarea \"paternitatii\"

Va multumesc pentru raspunsuri domnule Andymaurul.
Din punct de vedere legal care este termenul limita pentru cererea paternitatii?
Domnule DanDaniel nu degeaba am pus titlul "EVITAREA" PATERNITATII . Idea era cum sa evit sa fiu tata. Nu doresc acest lucru sau mai pe romaneste cum sa evit sa fiu tata unui copil pe care nu l-am dorit. Chiar va rog nu mai filozofati cu mine pe aceasta tema, daca doriti va dau adresa mamici si crestetil dumneavoastra poate sunteti obisnuit cu asta. stiti proverbul ?"nu e tata cine-l face este tata cine-l creste"
cred ca da are posibilitatea materiala pentru un test de paternitate. (eu in schimb am vointa dar nu am posibilitate financiara sa fac teste pentru fiecare copil care se naste si seamana cu mine)
In urma cu 8 ani am avut o aventura cu o femeie care acum ma ameninta cu chemarea in instanta pentru efectuarea unui test de paternitate "acuzandu-ma" ca eu as fi tatal copilului ei.(pretinde recunoasterea copilului si platirea unei pensii alimentare) Ce se poate face in astfel de situatii pentru evitarea recunoasterii paternitatii?