avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate giorgio01

Activitate giorgio01

care doua permise?? ca eu am doar unul...cel pe care astia vor sa-l predau...iar mie imi trebuie la munca..asta ar insemna sa imi pierd locul de munca !!! intelegi??' nu pot sa il predau..plus pt ca mi se pare aiurea tot ce au facut ei...dupa un an jumatate sa-mi trimita hotararea..eu nu mai stiam de nici un apel de nimic...la primul proces am castigat eu..dupa ei au facut recurs unde inca nu sa decis nimic...eu cred ca nu ati inteles bine ce problema am eu...
imi cer scuze dar nu prea am inteles ce ati vrut sa spune-ti in ultimul raspuns....eu am permisul.cu mine in italia, nu ma pot intoarce curand acasa sa il predau si chiar daca m-as putea intoarce nu l-as preda pt ca imi trebuie la munca( sunt currier expres) asta ar insemna sa imi pierd locul de munca...mie hotararea mi-a ajuns dupa 1an jumate de la ultimul proces...in tot acest timp nu am mai mai primit nimic..ba chiar am fost oprit de politie si nu mi-au spus nimic...ceea ce nu inteleg eu e daca ei pot proceda asa..dupa atata timp....si o alte nelamurire e ce mi-ar putea face ei in cazul in care eu nu predau permisul nici peste 15 zile nici peste 5 luni..??
exista cumva vreun termen de timp dupa care se annuleaza aceasta hotarare de retinere a permisului daca eu nu-l predau deloc...?? mai pe scurt pot sa scap in vre-un mod fara sa predau permisul?? :D
multumesc
aha...ok...dar dupa eliberarea noului permis treb sa il mai predau la politie...adica cum ramane situatia cu predatul permisului..se anuleaza ceva?? ms mult
ok..am inteles asta...dar daca eu nu ajung in romania curand?? abia peste vreo 6-7 luni?? ce o sa se intample atunci?? plus ca eu cand am primit hartia in care spuneau sa predau carnetul eram deja plecat din tara....deci???ce pot face??ms pt raspuns
buna...vreau si eu o lamurire...in decembrie 2008 mi-a fost retinut carnetul de conducer timp de 30 de zile pe motiv ca nu m-am oprit la semnul agentului de circulatie.ceea ce dupa parerea mea nu e tocmai adevarat..pentru ca ei in momentul cand mi-au facut semn erau pe banda opusa. de circulatie..stationati!..nu erau in miljocul strazi cum cred eu ca ar fi trebuit sa fie..
a doua zi am mers mi-am ridicat permisul si am facut contestatie..la primul proces (in feb 2009) am castigat eu ..ei au facut recurs in mai2009 la care m-am prezentat fara avocat...si urma sa primesc hotararea..pe care am primit-o in decembrie 2010 ! hotararea e definitiva si irevocabila si spun ca treb sa predau permisul..
probleama e ca eu sunt plecat din tara si nu ma pot intoarce curand.si oricumn nu il pot preda pt ca imi trebuie la munca...totusi as vrea sa stiu ce probleme as avea cand o sa revin in tara...
multumesc