avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters185252

Activitate ContSters185252

Si citatia asta cine o face? eu sau sa ma duc la un notar ceva?
Da, renunt la tot cu conditia sa am liniste, este cea mai importanta pentru mine. :)
Si sa-mi reiau viata de la zero, e bine ca nu a trecut mult timp de la casatorie, sunt pe picioarele mele si independenta din toate punctele de vedere, asa ca pot sa-mi cladesc viitorul si poate sa-mi pot permite pe viitor si singura o locuinta.:D
Salut,
Am si eu o nelamurire. :( Ne-am casatorit in aprilie 2010, iar luna asta am depus cerere de divort de comun acord la judecatorie(repede dar daca nu ne intelegem ar cam fi cazul:(). Din casatorie nu au rezultat copii. In decembrie anul trecut(2010) am cumparat un apartament cu credit prima casa la BRD pe 30 ani, sotul fiind beneficiarul creditului, iar eu coplatitorul. In declaratia de divort pe care am dat-o la judecatorie am declarat ca nu am nici o pretentie la apartament si la bunurile luate impreuna si nu doresc partaj totul ramanand lui, cu conditia de a nu mai avea eu nici o treaba cu apartamentul si in acelasi timp cu banca si sa pot fi scoasa de la coplatitor.Luna aceasta ar fi prima rata de platit la banca, el fiind de acord sa ramana cu banca si cu aprtamentul, insa nu stiu daca se poate aplica si daca la judecata se poate aproba acest lucru , dar si ca banca sa ia in vedere decizia judecatoriei in cazul in care se ia aceasta decizie. Acum noi asteptam sa ne anunte cand sa ne prezentam la prima infatisare, dar vreau sa fiu pregatita cu unele raspunsuri si sa fiu informata in legatura cu acest subiect si cu modalitatea de a nu mai avea nici o legatura cu banca atat timp cat nu mai am nici o pretentie de a imparti apartamentul.
Mersi frumos. :wave: