Cu zece ani in urma tatal meu a decedat. Dupa deces mama a vazut ca un act de vanzare intre el si fratele lui a fost intocmit gresit de notar.Prin acest act tatal meu accepta sa-i vanda o parte dintr-o casa mostenita la comun cu fratele lui si tatal tatalui meu(bunicul meu), in urma decesului mamei lui(bunica mea). Din greseala notara a trecut si un punct (punctul d)) din actul de mostenire care reprezenta terenul mostenit de tatal meu si care nu trebuia sa faca parte din vanzare. De atunci(10ani) suntem la "mila" "unchiului meu" care spune ca nu poate sa ne faca act deoarece trebuie sa iasa din indiviziune cu alt frate in urma mostenirii din partea bunicului(care a decedat intre timp). Ma intreb daca actul de vanzare incheiat de tatal meu este legal in ceea ce priveste "punctul d)", adica vanzarea terenului, daca la acea vreme nu era facuta iesirea din indiviziune intre tatal meu, fratele lui si tatal lor. Nu poate fi atacat in instanta? Fratele tatalui meu recunoaste ca a fost o greseala prinderea in actul de vanzare-cumparare a punctului d), dar nici nu ia nici o masura sa repare greseala facuta. Ce ma sfatuiti? Multumesc.