sa incep cu inceputul
la jum noiembrie s-a ivit o probl personala si a treb sa-mi iau liber.
am vb cu seful<lucr intr-un restaurant al unei pensiunu din NT> a zis k nu poate sa-mi dea concediu de drept pt k nu avea cine sa lucreze in locul meu, si a spus sa las p cnv in locul meu si pot pleca fara probleme, iar salariu aferent mie il valua pers resp, atat kt va fi in locul meu. initial a fost vb de 2-3 sapt, doar k s-a prelungit la 5 sapt, timp in care am primit aksa scrisoare ,la 3 sapt,k sa ma prezint la serv in 3 zile. deoarece nu eram in zona, am sunat p sef si a zis k asa treb sa-mi trimita, dar k nu se va intampla nimic, si k o sa-mi treaca concediu fara plata. dupa inca o sapt aflu k mi-a desfacut contractul, dar euam ajuns in localitate abia dupa 5 saptamani d la plecare,resp p 20 decembrie. zilele trecute am fost la birou sa iau si adeverinta pt somaj dar azis k nu-mi da deoarece a desf contractul de munca disciplinar. si nu stiu unde sa verific dak e adev sau nu vrea ei sa-mi dea. iar concediu de drept,banii, e pt 2010 pt eu nu am luat. cesa fac?
dak mi s-a desfacut contractul de munca disciplina,am dreptul sa primesc o lichidare,respectiv banii p concediul de drept la care aveam dreptul inacest an?
si unde as putea verifica cum mi s-a desfacut contractul?
ajutati-ma va rog