am o problema in familie nevasta vrea sa divortaza iar eu nu vreau. erau niste cflicte intr parinti ei mai ales cu tacaso ca lucram in acelas loc. cata tot felori de motive sa m tape de la servici stind ca nevasta nu mai sta cu mine daca ma tapa el imi zacea ca isi tot baga nasul pentru mine iar patronu zacea ca iara a primit reclamati de la socru ca nu fac cei ce imi zace iel dar el numi zacea nimic sa fac si una si alt pana intr zi can am fost la lucru iam trims un sms la nevasta ca eu imi fac bagaju si plec acasa is spune si motivu dar nu ma ctrede. cand mam intors de la servici ma luat maicasa la palmuieli si mia luat chile de la casa noastra si mia facut bagaju si ma trimis acasa iar eu iam spus ca nu vreau sa plec ca am gresit cu sms-ul si im spus si de ce vreau sa plec si la nevasta si la soacra ca atunci momentl am stat la ei si o zis ca problema aceia cu socru trebuia sa o rezolvam intre noi dar daca ii spunem de prima data zacea ca am ceva cu socru ca o mai fost cflicte de acest gen dar atunci nu lucram impreuna. a zis ca merge cu sms ca martor si baga la divort cum pot rezolvz aceasta problema si daca poate sa ne desparta pe baza sms-ului eu nu vreau sa ne despartim.