La acest moment toata lumea este la examen.Va tin pumnii. Bafta.
M.Of. este doar in varianta pentru citire. Fa un printscreen si printeaza imaginea. Daca nu ai program corespunzator downloadeaza unul free de pe internet. Se gasesc.
M. Of. nr. 0228 din 01 Aprilie 2011 dar nu apare si continutul lui, dar asta e monitorul of. in care apar decretele de numire
M-am uitat pe site-ul Monitorului oficial si nu apar publicate decretele de numire. Stie cineva ceva in plus? Ca sa mergem la job trebuie sa avem copia monitorului oficial, nr. de decret, altfel nu putem depune juramantul. De asemenea, pentru cei care sunteti avocati, va trebuie aceleasi informatii ca sa fiti trecuti pe lista incompatibililor si pentru a va suspenda activitatea cabinetelor la finante. Cine stie mai mult decat pe situl M.Of. e rugat sa dea amanunte, dar nu ca de ziua pacalelilor, ci serios.
Mai are cineva vreo noutate privind semnarea decretelor de numire?
Un 8 martie frumos tuturor. si revin cu rugamintea, citez: "Am o rugaminte la toti colegii judecatori. Am incercat la repartitii (eu impreuna cu grefiersup) sa fac o lista cu numerele de telefon ale colegilor, urmand ca ulterior sa o distribui prin e mail tuturor. Am reusit doar in mica masura. Am rugamintea pentru colegi, daca vor, sa-mi dea mesaj pe privat cu numarul de telefon si adresa de e mail si bineinteles, cu numele real. M-am gandit ca nu e rau sa putem lua legatura intre noi.Va multumesc anticipat."
pagina 23 "Pentru formarea magistraÑilor care au promuovat examenul de admitere în magistratură din
data de 21 noiembrie 2010 vor fi organizate în perioada februarie – martie 2011 cursuri de formare
profesională. Astfel, în această perioadă 3 grupe de judecători si 2 grupe de procurori vor parcurge
programul de formare prevăzut de art. 33 alin. 13 din Legea nr. 303/2004 privind statutul
judecătorilor si procurorilor, cu modificările si completările ulterioare.
Pentru a reduce costurile legate de formare, majoritatea magistraÑilor recrutaÑi în sesiunea din
noiembrie 2010 vor urma cursul la noul centru INM de la Timisoara (Giroc)."
Ca fapt divers februarie a trecut. Cred ca prin aprilie vor fi cursurile.
Am o rugaminte la toti colegii judecatori. Am incercat la repartitii (eu impreuna cu grefiersup) sa fac o lista cu numerele de telefon ale colegilor, urmand ca ulterior sa o distribui prin e mail tuturor. Am reusit doar in mica masura. Am rugamintea pentru colegi, daca vor, sa-mi dea mesaj pe privat cu numarul de telefon si adresa de e mail si bineinteles, cu numele real. M-am gandit ca nu e rau sa putem lua legatura intre noi.Va multumesc anticipat.
La judecatori - 1 respins examinare psihologica, la procurori - 1 respins pentru lipsa buna reputatie.