avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate marty_cs

Activitate marty_cs

Si la Resita a fost soare azi!Felicitari Daxia , pt.decizia matura luata.Cred ca ai fost realista cand te-ai prezentat la interviu.Nu putem trai doar cu o speranta si cu capul in nori.In viata si norocul si ghinionul sunt trecatoare , totul e sa-ti dai seama care trece pe langa tine.Va anunt ca eu am luat o mica pauza de invatat , odihna e vindecatoare.
La multi ani ! Am vazut azi rezultatele la INM.Mi se pare ca e foarte frustrant cand sunt subiecte usoare si atat de multi au peste 7.Va dati seama ce e in inima celor care au facut 7 sau peste 7 si au sperat ca vor intra?In plus eu cred ca e si o chestiune de noroc , de la 7 in sus toti au acelasi nivel de cunostinte.Ce ma preocupa e faptul ca daca aproape 2000 de oameni vor sa intre in magistratura , noi vom deveni cantitate neglijabila si cred ca fiind o asemenea oferta de recruti in octombrie o sa faca subiecte batjocoritor de grele ca sa nu ocupam locurile.Deja exameul din octombrie e ultimul si nimeni nu mai are chef de cei cu vechime.Voi ce credeti?
La Resita a iesit soarele!Parca mi se schimba dispozitia sumbra!Am facut treburi minore gospodaresti si azi voi avea prima zi de relaxare si rasfat dupa luni de zile!Va pup pe toti!Insanatosire grabnica Daxia!:D
Am avut o saptamana nebuna cu alergat , investigatii medicale , certuri si kg in plus.Va trimit titlul cartii de grile:Veronica Stoica , Laurentiu Dragu , Cornel Falcusan-Teste grila-pentru admiterea in magistratura , avocatura si notariat-editura Universul Juridic.Mi-a placut.Spor la treaba!
Si la noi e epidemie de gripa.Am hotarat sa nu fac grilele de la INM , pana nu trec prin materie.As vrea sa va spun ca si la mine mergea greu , cred ca ma plictisisem de aceeasi materie , contractele.Desi nu am terminat-o am inceput sa fac din obligatii si mi-am pacalit psihicul , asa ca merge mai bine.Pana la urma tot trebuie facut tot.Am facut grile din Valeriu Stoica , la simulatie si mi-au placut .Daca vreti va scriu editura.O recomand.
Refuz sa ma stresez legat de materia dupa care dam examen.Oricum va fi la fel pentru toata lumea .Sunt la contracte pt ca am inceput cu ele.Ma necajesc ca nu am elan si spor.Si azi a fost o zi complet pierduta.:(
Nici eu nu ma simt in stare sa fac serios subiectele de la INM.Sunt abia la prima mana la contracte.Mi se pare ca in rest nu mai stiu nimic.Le-as pastra pt recapitulare.
Si mie mi se pare ca timpul zboara.Pare asa mult cand te gandesti ca mai avem 8 luni de suferit in pauza de viata si invatat si asa putin cand descoperi ce greu merge materia.Pentru noi care si lucram e imposibil de invatat in fiecare zi.Ma gandesc cu groaza ca altii stau acasa ca sa invete si tot se streseaza.
Buna Daxia!Cred ca 1 iunie suna bine.Eu m-am apucat de contracte dupa esecul din noiembrie si inca nu le-am terminat.Dupa fiecare contract fac si grilele.Am urmatoarele carti:Voineag , Raduca Hotca etc ,Teste Grila de -Florea Magurean , Valerica Lazar , Veronica Stoica , Violeta Asadi(cam putine si inspirate din Voineag , cu ordinea raspunsurilor schimbate ) si de ieri si Teste Grila de Veronica Stoica , Laurentiu Dragu si Cornel Falcusan(nu am facut inca din ea.Mai stiti si altele?
Gilele din Raducan si Hotca mi se pare ca la contracte au raspunsuri gresite , unele , daca inveti dupa Deak.Ce credeti?
Ma gandesc ca daca stim bine materia veche putem invata repede modificarile.Ganditi-va ca nu va fi practica cu modificarile , ceea ce e bine.l Legat de credinta draga Python , cunosti vreun exorcist bun ?:P