avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters186253

Activitate ContSters186253

Răspuns la discuția cum pot lua copilul pe numele meu
Vreau sa mentionez, ca in urma divortului, copilul a ramas la el, eu urmand sa platesc pensia alimentara,copilului. Dar in cazul nostru, nu s-a ajuns la neintelegeri, de pe urma acesteia.
Răspuns la discuția cum pot lua copilul pe numele meu
dfa, inteleg, deci nu asta e cel mai important,numele, ci, sa o iau in custodia mea.
De altfel , nu stiu aceasta procura daca e valabila si unde e valabila. e doar o hartie batuta la masina,semnata si stampilata. cine m-a vazut cu ea la alte notariate de la oras, a zis ca valoreaza cu 0. de inscris am reusit sa o inscriu la gradinita, la medic.
Dupa divortul pe care l-a pornit fostul meu sot, copilul i s-a incredintat lui, eu neavand posibilitatea sa cresc fetita.am ajuns la bun acord, sa-mi dea mie fetita sa o cresc mai departe(ea avand acum 4 ani), se face 1 an de cand e la mine..la mana, am doar o procura facuta la notariat, precum ca am grija de ea si o cresc in lipsa lui.Eu acum traiesc cu cineva in concubinaj, din care doar el lucreaza si aduce venit in casa. eu nu lucrez si nu am loc stabil.
-Va rog sa-mi raspunda cineva urgent, ce e de facut, daca eu si fostul sot cadem la bun acord sa iau eu fetita in grija mea, in cazul in care nu lucrez. Cum altfel sa procedez.
Multumesc