In noiembrie 2007 mi-a fost suspendat permisul de conducere 30 de zile pentru ca am trecut pe rosu in Bucuresti. Am depus contestatie la tribunal si mi-am recuperat permisul pana la solutionarea in instanta. Primul termen a fost in ianuarie 2008, cand nu m-am putut prezenta la tribunal din motive independente de mine. Am primit hotararea la domiciliu cu drept de recurs. Am facut recurs si in data de 21 aprilie 2008 am fost chemat pentru recurs. M-am reprezentat singur in fata instantei, fara vreun avocat. Am aflat ulterior de pe internet, site-ul Tribunalului Bucuresti, ce hotarare s-a dat: Recurs respins. Nefondat. Hotarare irevocabila.
Ce nelamuriri am:
- Trebuia sa primesc o instiintare la domiciliu cu hotararea definitva? Pentru ca nici pana in ziua de azi nu am primit.
- E vreo problema ca nu am predat permisul pana acum? M-am interesat la Politie si mi-au spus ca fara o hartie oficiala, ei nu imi pot opri permisul suspendat pentru nicio perioada, deci sa astept sa-mi vina o hotarare acasa.
- Tinand cont ca a trecut ceva timp de la stabilirea sentintei finale (aproape 3 ani) - se prescrie? Si cand se prescrie, daca da?
Nu stiu ce ar trebui sa fac in aceasta situatie... Inca nu am primit nimic la domiciliu si nu pot preda permisul, in concluzie. Nu ca mi-ar parea rau... dar vreau sa fiu in regula in toate evidentele.