buna ziua, acum o luna de zile am facut o monta cu catelusa mea amstaff la un domn care il cunosteam de 1 an prin intermediul unor prieteni. acest domn are un mascul pitbull. este a 2 a monta care o fac cu dansul si ne am inteles sa i dau un puiut ca si anul trecut. anu asta am aflat ca el este si tamplar de meserie si l am intrebat daca imi poate face si mie un dulap. omul s a laudat...si m a convins...i am dus materialul pentru dulap scandura de 3 cm grosime veche de 8 ani,uscata mai mult decat imi spusese el si apoi mi a cerut si 100 lei avans. i am dat avansul si apoi dupa 3 zile m a mai sunat sa mi spuna sa ma mai duc cu 50 lei pentru lac si mecanisme. i am dus si acesti bani si acum a trecut mai bine de o luna ma tot duce cu zaharelul.
Azi l am sunat din nou si i am zis ca vad ca imi da teapa...si dupa cateva discutii la telefon a zis ca imi opreste el scandura si banii si sa i mai duc inca 50 euro doar pentru monta cu cainele lui. ce pot face ca sa mi recuperez prejudiciul?
Dupa cum am scris si la paginile 42-44 am intretinut relatii sexuale cu o minora...dupa o relatie de peste jumate de an, am intretinut relatii sexuale cu ea....dupa alte 7 luni au aflat parintii si m au dat la politie...fata a declarat ca fiind virgina, ea s a culcat cu mine la varsta de 16 ani la cateva zile dupa ziua ei...asta am declarat si eu...respectivul politist chiar mi a spus ca n am ce sa patesc ca plangerea a fost depusa in necunostinta de cauza si voi primi glumea el intr un an acasa o hartie cu NUP...acum se pare ca tatal fetei cu care m am culcat a primit o hartie de genul asta :::" urmare a scrisorii dvs depusa la politia municipiului brasov,impotriva numitului X scisoarea inregistrata cu numarul de mai sus, va aducem la cunostinta faptul ca lucrarea a fost trecuta la randul dosarelor penale sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu un minor semnand a se propune solutie legala prin parchetul de pe langa Judecatoria Brasov."
ce inseamna...legea zice altceva...cum se poate sa mi se intocmeasca dosar penal daca fata a declarat clar ca nu a fost fortata s a culcat cu mine la 16 ani de buna voie,eu avand 21 ani. multumesc
stiu de la fiica lui ca a facut plangerea si a si dus o la parchet....probabil a scris ca m am culcat cu fiica lui minora care era si virgina ( popularul "corupere de minori" ) ce inseamna NUP?...omul a fost subofiter in armata are relatii multe si la politie si peste tot
si din punct de vedere moral ce despagubiri pot sa ceara, si daca nu am serviciu (am doar o masina pe numele meu) si nu am cu ce sa le platesc ce voi pati?
2. pot sa mi puna ordin de restrictie sa nu ma mai vad cu fiica lor?
Buna seara, am 21 de ani si am avut relatii sexuale cu o minora cand ea avea 15 ani si jumate . acum are 16 au aflat parintii ei. vor sa ma dea la politie...nu e nici o varianta de impacare. Ea a vrut de bunavoie , nu i am promis ca ma insor cu ea,si nici altceva. pur si simplu din dragoste am facut totul. momentan ea a facut o suprainfectie uterina... parinti au amenintat o cu bataia si cu faptul ca or so dea afara din casa daca se mai vede cu mine. or sa mi ceara si daune morale pe langa cele penale...sa pledez nevinovat? parintii ei sunt deosebit de suparati si vor ca dupa ce ma vor infunda pe mine sa o si coasa jos(sa fie din nou virgina).