avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana68

Activitate Adriana68

multumesc frumos, o sa montez un aerisitor la prmavara.
Multumesc pentru raspuns, la anul , cand instalatia va fi golita, voi monta un aerisitor..
Am calorifere vechi, de fonta. Nu vreau sa renunt la ele si nu au robineti pentru aerisire.
Uf, asta nu am de unde sa stiu. Incerc sa caut regulamentul de functionare al asociatiei, sau cum s-o numi. Oricum , presedintele nostru e un fel de stat in stat.
Multumesc,
caldura la bloc.
Avem o problema, in blocul in care locuiesc, presedintele nu vrea sa faca aerisirea la calorifere, pe motiv ca nu s-au stabilizat temperaturile afara. Dumnealui doreste sa fie cel putin o luna cu temperaturi sub 10 grade ca sa poata chema sa faca aerisirea. Gaseste motive si spune ca sunt lucrari pe retea si nu vor cei de la punctul termic sa vina sa faca aersirea la calorifere. Noi stam si facem frigul, sunt familii cu copii mici...... Ce-i de facut ?
Multumesc,
Multumesc foarte mult pentru raspunsul detaliat ! Eu am fost in somaj in perioada 06.10.2009-29.11.2010. Ds unde as putea afla la care din cele doua legi ma incadrez ? Sa stiu daca poate fi considerat vechime in munca sau nu ?
Are legatura calculul de mai sus cu contributia la pilonul II ? Eu voiam sa ies anticipat la pensie. ( cu 5 ani inainte ) si am luat de bun valoarea salariului brut vis-a vis de salariul mediu brut pe economie. Cum spuneam, ma intereseaza mai mult principiul de calcul decat valoarea in sine. Multumesc,
81.28 este vpr, valoarea punctului de referinta
Multumesc frumos, asta nu intelegeam, de ce sa impart suma la anii lucrati.
Calcul pensie,

Am dorit sa simulez valoarea pensiei in cazul in care maine as iesi la pensie si m-am impotmolit la calculul final. Ma intereseaza in mare, nu la virgulita. Am calculat numarul total de puncte si a reiesit : (51.2:38ani) + (2.5+3.75+3) = 10.55. Daca inmultesc 81.28 cu 10.55 rezulta o pensie de 857 lei. Unde gresesc ?
51.2 este suma punctajelor pentru cei 38 ani, iar 9.25 reprezinta punctele de stabilitate.

Multumesc,