avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana68

Activitate Adriana68

Mi-a raspuns administratorul, nu exista sa nu platesc. Nu am chef de certuri, asa ca platesc. A zis ca nu e vina lui ca nu-mi merg mie caloriferele. Nu am ce lege sa-i arat, caci nu ma pricep.
Catre Adam Grecu, voiam sa redirectionez spre un raspuns al Dvs dar n-a functionat !

Credeam ca m-a lovit bucuria, s-a facut aerisirea vineri seara si la mine tot nu se incalzesc caloriferele. Eu nu-l cred pe presedinte, cred ca face treaba de mantuire, doar ca sa ne inchida gura. Nu inteleg nici pana acum cum, pana anul trecut au functionat perfect si dintr-o data , kaput. La bucatarie functioneaza perfect. Totusi, am observat un lucru si ma intreb. Termostatele montate in sufragerie si dormitor "merg" foarte usor, parca in gol, fata de cel de la bucatarie, care se inchide si se deschide mai greut. Caloriferul din sufragerie si cel din dormitor sunt legate la aceeasi teava comuna. Cel de la bucatarie este pe alta coloana. Sa se fi stricat cele doua termostate ? Tevile sunt calai, nici calde macar sau fierbinti. Cred ca nici nu dau caldura cat trebuie. Tevile comune sunt calde, iar teava care duce catre caloriferul din dormitor este rece, deci nu intra nnici pana la robinet. Eu cred ca ar fi trebuit sa bage presiune pe tevi......nu stiu nici ce sa mai gandesc, sa caut un instalator priceput, ca nu vreau s-o inund pe vecina de jos care abia si-a aranjat casa.
se face aerisirea doar pe coloana, sus , sau jos la subsol, nu stiu.
Inca nu am reusit sa-l conving. Dar logic, atata timp cat cei care au calorifere noi beneficiaza de caldura, inseamna ca de la punctul termic se da caldura. Doar ca presedintele este un comunist care vrea sa faca in continuare economie.
Nu am intrebat, ma gandeam ca atata timp cat instalatia este incarcata nu se poate umbla la piulite, robinete.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc frumos, o sa montez un aerisitor la prmavara.
Multumesc pentru raspuns, la anul , cand instalatia va fi golita, voi monta un aerisitor..
Am calorifere vechi, de fonta. Nu vreau sa renunt la ele si nu au robineti pentru aerisire.
Uf, asta nu am de unde sa stiu. Incerc sa caut regulamentul de functionare al asociatiei, sau cum s-o numi. Oricum , presedintele nostru e un fel de stat in stat.
Multumesc,
caldura la bloc.
Avem o problema, in blocul in care locuiesc, presedintele nu vrea sa faca aerisirea la calorifere, pe motiv ca nu s-au stabilizat temperaturile afara. Dumnealui doreste sa fie cel putin o luna cu temperaturi sub 10 grade ca sa poata chema sa faca aerisirea. Gaseste motive si spune ca sunt lucrari pe retea si nu vor cei de la punctul termic sa vina sa faca aersirea la calorifere. Noi stam si facem frigul, sunt familii cu copii mici...... Ce-i de facut ?
Multumesc,