avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate mrblaw

Activitate mrblaw

grefiersup a scris:

Judecatori - Bucuresti
5.
21.
25.
29.
37.
38.
45.
54.
55.

Confirm ceea ce a scris colega - pozitia 25.
Colegi judecatori, ramane sa ne vedem maine la 10.00?
Poz. 25 - o sa renunt la Giurgiu ca a doua optiune si o sa fie Bacau in loc.
flavius1643 a scris:

colegul de pe locul 12 este indecis, totusi a spus ca nu este interesat de ploiesti.
personal, consider ca acest clasament este strict orientativ, asa ca nu ar trebui sa fiti luati prin surprindere de anumite optiuni care vor schimba configuratia de aici.
week end placut

Te referi la colegul de la judecatori?
Sendre, de curiozitate, dupa ce criterii i-ai repartizat? Ma intereseaza mai ales cum ai ales Tarnaveni pentru colegul de pe 12.:D
S-a publicat in M.O. OUG 16/2011 - modificarea temporara a cvorumului CSM.
Am verificat pe tablou avocatilor din BV si colegul de pe poz. 12 nu e. Daca il cunoaste cineva, va rugam contactati-l. Sendre are dreptate, e foarte importanta optiunea lui.
judecatori
Rozalinda, clasamentul pe care l-ai facut cuprinde numai optiunile exprimate sau ai mai trecut si presupuneri?

Parerea mea este ca fiecare ar trebui sa-si treaca cel putin 3-4 preferinte, in ordine, ca sa ne facem o idee mai aproape de realitate.
Pt. elle-cv: e normal ca unele persoane sa aleaga diferit, pentru ca nu stiu pana la urma pentru ce vor opta cei dinaintea lor.
De asta spuneam ca e importanta optiunea colegului din Bv, pentru ca daca opteaza pentru Ploiesti, atunci va trebui sa ma reorientez si preferintele mele ar fi Ploiesti/ Giurgiu/ Focsani.