avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate geda

Activitate geda

Nu credeam ca va dura asa mult timp pana la numire: au trecut deja 4 luni de la concurs. Sa speram ca macar saptamana viitoare vom vedea decretele in Monitorul Oficial.
Am vorbit cu o colega de la procurori ca de dimineata a sunat la CSM sa intrebe daca propunerile noastre de numire au fost trimise la Presedinte si i s-a raspuns ca nu au fost transmise. Asa ca dragi colegi cred ca mai avem de asteptat.
Pentru clasament: pozitia 56 judecatori revin cu precizarea vechimii- 12 ani si 4 luni
camelia_r a scris:

nu, acum au inceput sa transmita, poate e inregistrare, s-a discutat pct. 3 - exam nostru, dar din pacate nu am prins de la inceput si nu am inteles mare lucru, s-a discutat situatia colegei care a picat la psihologic.
[S-a hotarat ceva?

Pe la ora 10 cand m-am uitat eu transmiteau. Au luat apoi o pauza pentru deliberari.
Am luat si eu pauza de la vizionare si abia acum m-am uitat iar dar vad din postarea de mai sus ca s-a discutat de noi si eu am pierdut momentul.
pozitia38 a scris:

ce stiti de csm? se tine sedinta azi?

nu. Poate saptamana viitoare vor fi sedinte.
Pe mine ma preocupa faptul ca nu s-a stabilit nicio sedinta la CSM.
Timpul trece, optiunile se pot schimba, idem clasamentul.
Cred ca ar trebui sa asteptam hotararile sectiilor.
Poate la primavara ajungem si noi sa fim numiti magistrati. Nu ma asteptam ca va dura asa de mult.
Daca e cineva sunat pentru repartitii de la CSM rog sa posteze pe forum.
Buna!
Optiunea mea pentru judecator
57. ISUF (GORJ) - CONSTANTA/MEDGIDIA