avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate CRYSSYS

Activitate CRYSSYS

Răspuns la discuția ord.343/2010
si atunci cum se explica faptul ca vecinul de la etajul 3 , care se incalzeste de la sistemul central,(fiind pe aceeasi coloana, apartamentul este de 59mp, identic cu al meu), insa are repartitoare doar la cele doua camere(consumul lui pe luna noiembrie a fost de zero-dupa citirea repartitoarelor); insa iau luat in calcul pt spatiile comune doar suprafata de la camere de patruzeci si ceva de metri patrati- avand de plata doar 20ron?????????????????????????; de ce pt unii se pot lua in calcul anumite lucruri si pt altii nu( mai ales ca prin apartamentul meu nu trece nici o teava de la sistemul central de incalzire, asa acum am mentionat in mesajul postat prima data; am inteles ca si-a debransat caloriferele de la bucatarie si baie, dar tevile??? (si nu sunt izolate- iar acest lucru l-a spus chiar si el); ?????????????????
sigur ca da,; mai ales cadebransarea ca si procesul verbal au fost facute de catre cei de la asociatie
dar procesul verbal de care am spus, se ia in calcul???
am uitata sai intreb, eu sunt obligata sa platesc aceasta suma, chiar daca ei nu au tinut cont de unele documente existente deja, sau nu au facut un calcul corect al repartitiei pe apartamente????
Discuție ord.343/2010
Buna ziua,
As dori cateva lamuriri in legatura cu acest subiect.
Am centrala termica din anul 2005. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la etajul 8, in Iasi. In momentul instalarii centralei termice mi- s-a facut debransarea de la sistemul central chiar de catre cei de la punctul termic al asociatiei de locatari de care apartin. Odata cu debransarea , fiind capat de coloana s-au scos si tevile comune (mentionez ca incepind cu etajul 5 in sus toate apartamentele au centrala). Mi s-a eliberat si un proces verbal semnat si stampilat de catre cei care au facut debransarea prin care se specifica faptul ca nu am coloane ce trec prin imobil.
Pe casa scarii sau uscator nu sunt tevi sau calorifere, singurul spatiu comun care poate fi trecut la incazire fiind tevile de la subsol. In bloc sunt repartitoare pt caldura.
Problema mea este ca in urma afisarii listei de plata la intretinere, pe luna noiembrie , mi-a venit sa platesc caldura 30ron. Mi s-a trecut suprafata totala a apartamentului netinindu-se cont de de procesul verbal , de care v-am vorbit si care este depus si la asociatie(supraf, apartamentului este de 59mp). Din ce am citi pe forum am vazut ca spuneati ceva de un inventar al tevilor,etc, lucuru care la noi nu s-a intamplat. Am fost la asociatie si m-au plasat la firma de repartitoare, de acolo mi-au spu ca de la asociatie nu le-au dat nici un proces verbal nimic, si sa rezolv problema laacolo, pt ca eu nu am nici un contract incheiat cu ei.
As dori sa stiu pina la urma cine trebuie sa vina sa faca acest inventar al tevilor?De la asociatie mai spuneau ca un reprezentant al Cetului. este adevarat?!daca da pe acesta cine il contacteaza???si pina se face acest inventar cum se calculeaza totusi la suprafata apartamentului? sau la cota indiviza? sau?????????
Va mutumesc anticipat pentru raspuns