avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate leopoli

Activitate leopoli

metionez ca semafoarele ptr.pietoni nu functionau, iar dupa ce mi-a returnat actele nu mi-a dat nici un proces verbal nimic pe care sa-l semnez de luat la cunostinta sau stiu eu ce...
Astazi 18.11.2011 in jurul orelor 15.45 ma deplasam pe Bulevard in Braila impreuna cu un coleg de munca spre casa si apropiindu-ma de o intersectie semaforizata ,dar pe intermitent fiind am redus viteza la intrare in intersectie pana aproape de oprire deoarece am observat un mercedes alb care nu eram sigur de intentia lui de a-mi da prioritate ,in cele din urma a oprit ,eu l-am ocolit incet lasand in acelasi timp un grup de pietoni sa traverseze prin fata mea dar blocand si intersectia in acest timp.Dupa ce a trecut si ultimul pieton prin fata mea am plecat si am fost tras pe dreapta de un militian care era cu radarul la 10 m .Motivul nu am acordat prioritate unui pieton pe care nu l-am vazut sa fi pus piciorul pe trecere in fata mea dar caruia nu i-am acordat prioritate spune el.Am incercat sa inteleg cum este posibil sa nu fi vazut ca daduse-m prioritate si ca am martor care de fapt a incercat si el sa-l conviga...degeaba. Ma legitimat mi-a luat actele iar dupa un timp mi le-a adus inapoi spunandu-mi ca voi primi acasa instiintarea de a preda permisul ptr.30 de zile.Mentionez ca este prima data in 10 ani cand sunt in aceasta situatie si habar nu am ce ar trebui facut deoarece sunt clar nedreptatit iar cu masina fac naveta la 25 km zilnic.Oricum intentia este de a depune contestatie in cazul ca voi primi acasa instiintarea dar ce voi face dupa aia ..????
Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi legale?