avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate calinescu

Activitate calinescu

DACA ESTE LEGALA O HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL PRIN CARE CABINETUL MEDICAL AL UNEI COMUNE ESTE TRECUT IN DOMENIUL PUBLIC AL COMUNEI DESI PORTIVIT Hotarârii nr. 884 din 03/06/2004
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 526 din 10/06/2004, privind concesionarea unor spatii cu destinatia de cabinete medicale - care este lege speciala - acel cabinet a trecut în proprietatea privată a statului, respectiv a unităţilor administrativ-teritoriale, potrivit art. 10 din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, cu modificările şi completările ulterioare.
Prin urmare consiliul local nu tine cont de prevederile acestei hotararii si printr-o hotarare de consiliu trece acel cabinet in domeniul public al comunei si il concesioneaza in baza Legii 219 privind regimul concesiunilor ( legea generala a concesiunii) si il concesioneaza cu un pret de 10 ori mai mare decat prevede Hotarârea nr. 884 din 03/06/2004.
Astep un raspuns de la dumneavoastra ca specialisti in drept deoarece vreau sa introduc actiune impotriva Consiliului local la instanta de contencios adminstrativ.
Va multumesc anticipat.