De ce sa nu se poate efectua certificatul de mostenitor pe toata masa succesorala odata, ca oricum nu este titlu de proprietate pe nici o parcela de pamant.
Pentru o parte din pamant s-a eliberat doar p-v de punere in posesie.
Eu nu imi pot permite sa ma duc de mai multe ori sa tot impart masa succesorala, fiindca sunt la 600 km fata de fostul domiciliu al parintilor decedati
Impotriva carora sa fac plangere penala, a fratilor mei sau a notarului? Care cu buna stiinta a modificat certificatul de mostenitor, fara sa intrebe sau sa ceara un document din care sa reiasa ca masa succesorala s-a micsorat si motivul micsorarii masei succesorale.
In ce conditii se poate modifica un certificat de mostenitor ?
Fratii mei au modificat la notar, in anul 2011 certificatul de mostenitor care s-a emis in anul 2006, dupa decedarea tatalui nostru, iar unul dintre frati a semnat in locul meu in baza unei procuri de imputernicire eliberata in anul 2006, respectiv au modificat masa succesorala pe motiv ca scriptic exista insa faptic nu, respectiv nu este titlu de proprietate pentru tot pamantul inscris in registrul agricol.
Comisia de improprietarire a propus ca o parte din pamant sa fie trecut la plata, deoarece nu mai au pamant unde sa ne puna in posesie insa cei doi frati nu sunt de acord cu aceasta decizie, fapt pentru care au modificat certificatul de mostenitor.
In prezent au decedat ambii parinti, iar modificarea certificatului de mostenitor eliberat in anul 2006, s-a efectuat dupa decedarea mamei noastre.
Cand ne-am prezentat pentru eliberarea certificatului de mostenitor dupa decedarea ambilor parinti, eu i-am adus la cunostiinta notarului ca nu este trecuta intreaga masa susccesorala, in anexa 24 si in certificatul de mostenitor modificat, acesta s-a suparat si ne-a aruncat dosarul, spunandu-ne sa ne prezentam la judecatorie pentru eliberarea acestuia, fara sa faca inscris motivul pentru care nu poate elibera certificatul de mostenitor.
Va multumesc anticipat.