avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate isabbelina

Activitate isabbelina

Multumesc mult, Elena!
Voi face cinste la Giroc. Sper sa-ti fie bine si tie la Buzau.
asa este Elena, ar fi trebuit sa depunem cu totii memorii la CSM astfel incat sa nu se mai repete nedreptatile din anii trecuti. Din pacate este prea tarziu pentru regrete si vom ramane cativa ani(3-4 ani) cu acest gust amar.X-(
Ai grija, cafeaua trebuie sa o dai toturor!:P
b_d, in situatia in care te afli printre cei cu 7,05 iti doresc din tot sufletul mult succes si sa dai o cafea, cu prima ocazie!
In ceea ce priveste acceptarea prevederilor unui act normativ, ramane de discutat. Multe acte normative au numeroase lacune care creeaza probleme majore si atunci.... trebuie modificate.
Multa bafta in continuare toturor celor care vor trebui sa treca prin cele doua probe de foc!
Singura diferenta dintre noi si cei cu 7,05 este ca poate noi am avut o inspiratie mai buna in cele 4 ore decisive sau, pur si simplu, ne-am gestionat mai bine emotiile. Diferenta de cateva sutimi nu spune nimic despre nimeni, nu-i face sa fie mai putin buni decat cei admisi initial. Nu ne-o luati in nume de rau, dar asa ar fi fost corect pentru toata lumea.
b_d, in nici un caz nu m-am referit viitorii magistrati! este sansa lor pe care nu sunt invidioasa. Ma refeream la cei din CSM si la modalitatea in care transeaza ei problema noastra. Nu sunt invidioasa pe sansa lor, insa din punctul meu de vedere nu este corect. Mai mult, daca am fi fost cu totii la repartitii, nu crezi ca sansele lor ar fi fost mult diminuate? Ar fi luat locurile neocupate... si atat.
In ceea ce priveste afirmatia ta ca ,, am fi mers oriunde,, mie nu mi s-ar fi asortat din motive personale. Nu ma pot lauda cu un loc foarte bun, insa pot sa ma intorc acasa in fiecare seara la cei doi copii. Inca o data nu este nici invidie, nici rautate din partea noastra, insa ...simplu... nu putem fi de acord cu aceasta modalitate a lor de a rezolva astfel de probleme.
Nu mi-as fi dorit vreodata sa stau si sa astept validarea celor admisi sau refuzul vreunui candidat de a merge in locul repartizat, astfel incat sa mi se ofere si mie sansa de a merge mai departe. A fost foarte greu pentru ei, cu siguranta.
Probabil va dura in jur de doua-trei saptamani pana se va publica Decretul. CSM-ul ne-a dovedit ca nu suntem asa importanti, avand in vedere cele intamplate in ultima perioada. De ce am fi importanti pentru ,,Mr. Base,,!!!!!!!
In ceea ce priveste suplimentarea locurilor dupa repartizarea majoritatii mi se pare o mare nedreptate si spun asta nu din perspectiva mea ci din perspectiva celor care au fost nevoiti sa plece la sute de km distanta de casa si, poate de familiie lor.
Stie cineva daca asa s-a procedat la fiecare examen?
Sa le fie rusineeee.....!!!!
Felicitari tuturor!
Sper ca fiecare a ajuns acolo unde si-a dorit. Citind mesajele voastre ma simt ca la sfarsitul clasei a XII-a, cu emotiile de rigoare. Ar fi super buna ideea ta Liviu. In felul acesta vom trece mai usor de acea perioada de necunoscut existenta in prima parte a profesiei. Marturisesc ca, personal, am niste fluturasi in stomac gandindu-ma la prima zi de activitate.
Aveti cumva idee daca vom face acele cursuri imreuna -procurorii si judecatorii?
Voi ati sunat pe la parchete sau.... cum procedati?
laremilia, iti dai seama cam cate cafele ai de dat pana ajungi la noi? Pregateste-te serios!
pentru Elena era avertizarea!