Buna
Ma intereseaza daca este legal ca in cadrul unei primarii pe langa angajatii de la Directia de Impozite si taxe locale sa mai primeasca stimulente si angajatii de la directile Economica si Juridica ?Se poate ca print-o conventie semnata doar de primar , fondul de stimulente s-a fie impartit in procente de x% la Ditl si restul de y% celorlate servicii amintite mai sus.Nu era nevoie de un HCL?
Conform art 227 cod. fiscal pct.7. aceste stimulente trebuiau sau nu aprobate prin ordin al ministrului sau e suficient pct.6 (Aprobarea stimulentelor în cazul unităţilor administrativ-teritoriale se face de către ordonatorul de credite, la propunerea conducătorului compartimentului de specialit?
Multumesc.
Multumesc pt.raspuns.
Totusi uitandu-ma in oug148/2005 actualizata in 01.01.2009 la
Art. 18. - (7) Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta.
rezulta ca am vechimea de 4 ani pe postul de consilier asistent,si beneficiez de toate drepturile inclusiv avansarea in grad.
Buna ziua
Ma intereseaza daca pot sa promovez in 2011 pe consilier principal avand in vedere situatia mea:
Am fost incadrata la o institutie publica din 1 aprilie 2007 pe postul de consilier asistent 3,timp de 2 ani nu am promovat nici o treapta.La inceputul lui 2009 am fost promovata pe treapta a-2-a,iar in 2010 pe treapta 1.nu stiu exact datele deoarece am fost in concediu mediacal din 26 ianuarie 2009,iar in 27.04.2009 am intrat in concediu de maternitate.
In 27.04.2011 imi reiau activitatea si conform noilor legi doresc sa stiu toate caile de promovare,avand in vedere ca am o vechime in munca pe studii superioare de 8 ani si2 luni inclusiv cu perioada de maternitate(2 ani).
Pe postul de consilier asistent de 4 ani(2ani lucrati+2 maternitate) iar conf noilor legi nu e nevoie decat de 3 ani pe acelasi grad.