avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate danster

Activitate danster

Va multumesc mult, ma asteptam sa pot trage la raspundere si clubul deoarece consideram ca acesta trebuie sa raspunda de conduita angajatilor sai!
Mult succes pe mai departe!
Impotriva clubului nu am cum sa depun nici o plangere pana in momentul solutionarii acestei spete?
Multumesc!
Buna seara, in primul rand ma bucur ca am descoperit acest site foarte mult, mi-a fost de ajutor mare de-a lungul timpului si pentru asta vreau sa le multumesc celor ce m-au putut ajuta.
Revin in aceasta seara cu o intrebare (problema): in urma cu 8 luni de zile am fost atacat in timp ce paraseam un club, in plina strada de bodyguarzii clubului respectiv (motiv se pare ca aparent nu exista insa am aflat mai tarziu ca doar pentru ca eram din alta zona a Romaniei ar fi fost indeajuns pentru ei), in urma caruia m-am ales cu un certificat medico-legal de 6 zile de ingrijire medicala in baza caruia am si facut plangere penala impotriva bodyguarzilor impreuna cu 2 martori (mentionand ca ii cunosteam doar pe 2 fizic si ca pe ceilalti 2 nu ii stiam....pentru ca am uitat sa mentionez erau 4 insi)
Dupa 6 luni de zile aflu din surse sigure ca patronul acelui club ce se afla in mediul rural era ‘mana in mana’ cu politia din comuna respectiva si ca niciunul din angajatii sai nu era angajat cu nici un contract de munca macar. Deoarece vad ca nu se rezolva treaba la mine, am facut plangere la PARCHET ceea ce a si grabit putin ancheta dar se pare ca nu destul, ancheta oprindu-se sau stationand la luarea declaratiilor martorilor in format tip pentru a fii trimise catre procuror.
Intrebarea este : Daca acesti indivizi sunt anchetati penal mai au voie sa parctice meseria in continuare in timpul anchetei ?
Si pentru a demasca faptul ca acesti indivizi nu detin acte sau nu erau inregistrati ca angajati la timpul acela unde trebuie sa apelez ?

Va multumesc anticipat si va doresc o seara placuta !