avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Activitate LORY_BABY

Activitate LORY_BABY

Buna ziua.Am avut un abonament la [editat] si nu am intarziat niciodata cu platile.Abonamentul a fost pe o perioada de doi ani.Cand mai aveam 4 luni pana la terminarea contractului am plecat in USA (unde sunt si acum) .Am primit in posta in Romania (sora mea mi-a luat corespondenta) o scrisoare prin care trebuia sa achit cele 4 luni de abonament restante (800 lei).Contractul se incheia i Sept. 2012 iar eu am achitat pana in mai 2012.Astazi sora mea a luat alta scrisoare adresata mie de la nu stiu ce firma de recuperari precum ca trebuie sa achit suma de 1800 lei pana pe 29 Dec.2012,adica sapt viitoare. Altfel, voi fi executata silit.
Acum nu stiu cum pot proceda.Eu in tara nu mai intentionez sa ma intorc dar detin teren in Romania pe numele meu (o suprafata destul de mare) .Imi pot lua terenul ? Se poate face ceva in lipsa mea? ok recunosc ca am de platit 800 lei si nu ma sustrag de la plata acestora.trimit bani acasa si ii achit dar nu am de gand sa platesc comisionul [editat] alora de la firma de recuperari.
Cine-mi da un sfat? Multumesc!
Buna ziua.Pana la urma pentru cresterea copilului pana la 2 ani cum s-a stabilit indemnizatia?Multumesc