avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate danielza

Activitate danielza

Vaduva

DinuX a scris:

Nu ati spus daca cumnata a ramas vaduva dupa fratele dumneavoastra sau divortasera inainte... Ca sunt variante total diferite.

Da am acces la casa. Si am si mostenitori. Dar nu inteleg de ce nu pot rezolva daca nu dau de fosta. Care ar fi calea cea mai scurta?

gi-jane2 a scris:

o sa aveti de tras si succesiuni de dezbatut... apelati la avocat.
Aveti acces la casa parintilor ? Aveti mostenitori ? Vreti sa vindeti casa ?

De 14 ani mama de 10 ani fratele si tata ultimul de 4 ani.

gi-jane2 a scris:

De cat timp a decedat fratele ?
Apelati la instanta sa cereti sa constate ca sotia e straina de mostenirea fratelui si ca sunteti singurul mostenitor.
Va trebui sa incercati sa o gasiti si daca nu, sa cereti incuviintare de la instanta sa o citati prin mica publicitate.
Va trebui sa apelati la un avocat.

Fratele meu era casatorit farà copii. Nu stiu nimic de fosta sa sotie. Stiu ca è plecata afara si recasatorita. Cum pot proceda? Va multumesc.

Avand ambii parinti decedati si fratele de asemenea cum intru in posesia apartamentului mostenit? Va multumesc
Răspuns la discuția uzufruct viager
va multumesc ptr raspuns.in legatura cu bunicul de 88 de ani,noi avem grija de el chiar daca santem departe de tara,dar persoana cu care ne-am inteles sa aiba grija de el si la care trimitem bani ptr bunicul lunar,lunar deci + pachet e cea care baga strambe si vrea ceva de acolo.bunicul este influentat de acea persoana si ea zice ca strica contractul!nestiind de fapt cum e acest contract.in acest caz se poate face ceva?si de bunicu nu lam uitat numai ca noi avem copii aici si santem legati cu munca ca altfel eram de mult in tara. va multumesc astept un raspuns...
Discuție uzufruct viager
acum 5 ani eu si sotia am facut cu bunicii nostri un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager.am achitat tot ce era de achitat dar din pacate bunica a murit.bunicul are 88 de ani si a inceput sa cam nu mai stie ce sa vorbeasca si a anceput sa zica prin sat ca el strica contractul.mentionez ca in contract nu scrie sa avem grija de ei.poate sa faca asta?noi cum putem sa ne aparam bunul daca da?va multumesc