avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Radutm

Activitate Radutm

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
dosarul trebuie depus personal la instantele de la domiciliu?
law_and_order a scris:

Gheisha tu mai dai o data la anul? eu nu stiu ce sa fac..e a doua oara cand nu iau acest examen..

eu am dat de 4 ori asa ca...:)))))esti inca noob :D
mey sincer nici eu nu inteleg cum fac notarea...anul trecut am luat la interviu 10 si anul acesta m-am prezentat la fel zic eu(doar mai relaxat ca nu depindeam de nota) si am luat 8.98...depinde de cum apreciaza ei prestatia ta, dar o doza de subiectivism la notare este....felicitari oricum tuturor, indiferent de locul pe care il ocupati....suntem aici cei mai bine pregatiti tineri juristi din tara, asa ca nu va faceti griji(cei care n-ati intrat) pentru ca va veti descurca dpdv profesional; iar la anul, cei care veti da iar examenul, o sa-i umiliti cu rezultate spectaculoase pe cei care tre' sa va analizeze prestatia!!!...:)
cred ca ar fi cazul sa revenim on-topic...i-am dad(t) destul de munca in seara asta moderatorului=D>

p.s. eroare materiala unbelievable, nu sari!!!

legat de interviu....sa inteleg ca intram 8 oameni deodata in sala 6 la etajul 3?
adi_09 a scris:

se schimba intre ei sau sunt alti membri noi ?

intre ei...o zi la o comisie, alta zi la alta prin tragere la sorti dimineata...da' era doar un zvon ;)probabil in felul asta mai reduc din scenarita unora :))
lawnoob a scris:

In cazul in care sunteti careva la comisia 4 sa scrieti va rog niste pareri despre membrii comisiei XD

eu stiam ca membrii comisiei se schimba in fiecare zi...nush 100% daca e adev, asa a fost parca anu trecut
gheisha87 a scris:

Cei care au fost la interviu... sa ne zica si noua cum fu :D...eu sunt in ultima zi, pe seara :((

naspa de tine :))...mai cateva zile si scapam!!
doomkikidex a scris:

la prima 72 si la a doua 66..si totusi sunt pe poz 280..mi se pare horror. Nu mai pot spera sa urc 80 poz..nu e posibil.

ba e...trage pt interviu
ionel_ududec a scris:

Sper ca nu am multe greseli :)) pt. multumiri...astept pana la INM. Parca auzeam ceva despre niste lazi... :))
Bafta!

[ link extern ]

multumim maaan!!chiar ma chinuiam sa calculez akm...din partea mea cel putin o lada=D>

ce operativi ati fost :))
ce note mici...f putini cu peste 80...gheisho...iei 10 la interviu;)