Parintii mei sunt salariati si detin doua apartamente. Imi vor trece apartamentul in care stau ei pe numele meu, in cazul unui divort si, implicit, ma vor ajuta moral si banesc. Banutii ptr apartament ii voi strange ptr a trece de la 2 camere la 3, in ideea ca cea mica sa aiba camera ei. Sotul meu este destul de reticent si stiu c-mi va baga bete-n roate cand o sa fie vorba de custodie. Insa eu nu vreau sa-l indepartez de copil, vreau doar ca micuta mea sa stea cu mine si nu cu el, pentru ca este destul de iresponsabil, asta reprosandu-i chiar si mama lui, soacra mea. Nu vreau sa rup copilul nici de el, nici de bunicii din partea tatalui, vreau sa fac totul bine pentru ea, pentru ca ea sa creasca frumos.Chiar nu-mi doresc program de vizite ptr tata si socrii, vreau ca ei s-o vada zilnic. Normal ca-mi doresc sa-mi iau copilul cu mine in strainatate, insa el nu va fi de acord.
Oricum, va multumesc foarte mult ptr ajutorul acordat.
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt casatorita de 5 ani, de 4 ani, exacat dupa nasterea copilului, sotul meu si-a schimbat total atitudinea fata de mine. In patul conjugal vine o data la 2-3 luni, imi vb urat...in fine, nu mai merge absolut nimic.
Eu am un job nesigur si nici proprietati pe numele meu nu am.
In cazul unui divort, mi-as putea pierde copilul?
Mentionez ca vreau sa plec din tara, inainte de a divorta, in dorinta de a-mi strange bani ptr achizitionarea unui apartament.