avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate Bunty

Activitate Bunty

Răspuns la discuția interdictia indian
cum adica la locul potrivit nu ai putea spune un avocat care ma poate ajuta?
Am un prieten indian am mers cu el in romania ca sa ne casatorim ne-am cunoscut in austria si el avea acolo azil politic i s-a terminat si am vrut sa ne casatorim acolo in austria nu s-a putut pentru ca nu a avut nici o viza pe pasaport am venit cu autobuzul in romania si am vrut sa ma casatoresc cu el aici in romania nu s-a putut ne-a trimis in india mergend la aeroport a vazut ca nu are viza si i-a dat interdictie timp de 5 ani dar eu i-am cumparat biletul de avion normal trebuie sa i se reduca la un an jumatate pe care nu a facut-o iar acum as vrea sa stiu daca se poate rezolva ceva ca el sa nu mai aiba nici o interdictie in romania.va rog frumos sa imi dati un raspuns multumesc si la revedere
Ma numesc Alina acuma sunt in India si as vrea sa ma casatoresc cu un indian la ambasada din delhi am sunat si am vorbit cu conslatarul mi-a spus ca nu mai are acte de casatorie si ca le aduce tocmai in aprilie iar eu nu am asa de mult viza si nu mi-a spus ce acte am nevoie si cat trebuie sa platesc as dori sa stiu ce acte ii trebuie lui si mie daca stie cineva.Si inca ceva eu si prietenul meu am vrut sa ne casatorim in romania am intrebat la starea civila ce acte ne trebuie si ii trebuia lui viza pe care nu o avea si mi s-a spus ca cel mai bine ar fi sa mergem in india plecand la aeroport polizia a vazut ca nu a avut nici un fel de viza i-a dat interdictie timp de 5 ani iar apoi am intrebat ce pot face mi s-a spus sa ma casatoresc cu el iar apoi ii poate reduce interdictia.Si apoi i-am spus cum il pot scoate de la cazearea pentru straini otopeni si mi-a spus sa ii platesc eu biletul de avion si ii da jumate din interdictie si nu i-a redus nimik am sunat o avocata si mi-a spus ca se poate reduce interdictia intrebarea mea este se poate face ceva sau nu?Va rog frumos sa ma ajutati pentru ca ma aflu intr-o mare belea