avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Activitate rotar robert

Activitate rotar robert

o intrebare eu cand am fost chemat la politie a 2 oara nu mi sa zis nimic probabil nici nu am stiut sa intreb exact ce si cum . Intrebarea pot sa ma duc din nou sa intreb sau eventual sa ma uit peste dosar sa aflu rezultatul expertizei auto si exact zilele de spitalizare ale baiatului , sa stiu unde ma aflu daca dosarul ar ajunge la parchet ! va multumesc
foarte corect ! din pacate nu dispun de fonduri acum sant foarte strans cu buzunarul :(
va multumesc pentru raspuns
recuperat 100 la 100 as putea zice
copilul este bine nici macr nu cred ca stie ce sa intamplat:)
acum 8 luni am avut un acident pe o alee din spatele blocurilor circuland cu o viteza maxima de 30 la ora un copil in varsta de 7 ani mi a sarit in fata la mai putin de un metru ,nu am putut sal evit . Copilul a traversat strada fugind neasigranduse in nici un fel ulterior am inteles ca la chemarea mamei ea fiind in partea cealata a drumului ,vizibilitatea este foarte redusa stanga dreapta straduta fiind inpanzita de masini parcate stanga dreapta,copilul a dat cu fundul de capota si cu capul de parbriz . l am dus urgent la spital impreuna cu mama sa . Mentionez ca nu am fost baut straduta era foarte ingusta nu exista semne de restricti viteza ,interzis,trecere , etc etc . La masuratorile ulterioare nu s au gasit urme de franare sau defectiuni mecanice ale autoturismului detinunt facand si inspectia tehnika ceruta de pol.rutiera. Copilul are 13, 14 zile de spitalizare si a fost depusa plangere pentru vatamare corporala din culpa impotriva mea ! Nu am discutat cu mama copilului nu am ajuns la nici o intelegere pe parte materiala consideranduma nevinovat ! Au trecut 8 luni de la accident ,mentionez ca permisul nu mi a fost luat sau vreun act de la masina amenda etc etc de la politia rutiera in ziua cu pricina sau pana in ziua prezenta! As vrea sa stiu ce ar fi de facut sau ce pot sa fac ,am inteles ca pana la urma am sa ajung la proces cu mama baiatului ...?